Det blir inte alltid som man tänkt sig...

En ny dag - Nyårsafton.. Dagen då man ska vara tillsammans med den mest betydelsefulla, ha en underbar dag, känna sig fin och glad. Det ska avnjutas en god middag, man ska se fram emot att det kommer ett nytt år med bättre förutsättningar och ny energi. Vid tolvslaget ska man räkna in det nya året, säga gott nytt år och kyssa varandra ömt... Det var min dröm i alla fall... Men allt blir inte alltid som man tänkt sig...

Det blev i alla fall frukost vid 11, jag masserade storasyster och vi tog en promenad. Sedan har jag duschat och målat naglarna. Om en stund ska jag börja sminka mig, för att sedan ta itu med håret när det är torrt.

Har fått dispens från maten idag, men får se om jag inte hjälper till ändå, när jag inte har så mycket för mig. Middagen består av:

Förrätt: Melonentré med räkor (skaldjurscocktail med grapefrukt, vattenmelon, lite svart caviar och en klick crème fraiche) som serveras med ett glas vitt vin.

Huvudrätt: Västerbottengratinerad Tournedo med frasig smördegsrulle (fylld med råriven potatis) och portvinssås. Serveras med ett glas rött vin, Maso Campofiorin (2005).

Dessert: Limeparfaittårta med exotiska frukter. Serveras med kaffe, samt avec.

Hoppas det blir en bra kväll ändå, trots allt....

Gott Nytt År och God fortsättning på det nya året - år 2009!

Helt slut

Vilken dag! Har såå dåligt samvete eftersom jag inte kunde göra klart allt på jobbet. Det krånglade något enormt idag och eftersom jag gör jobbet för typ två personer har jag hunnit med dåligt och det känns katastrofalt.. Jag blir tvungen att ta allt på fredag plus det jag har då... *suck*
Men annars var det en bra och rolig dag på jobbet - som alla dagar är på Huzells.

Körde hem och packade lite, slängde sopor och så. Iväg med bilen och körde hem till mamma och pappa. Var lite halt sista biten, men det gick bra - stålkvinnan som jag är *ler*

Fick en kopp te, var trött.. Pratade lite, så kom Terese och Pierre och mamma började laga mat då och jag gjorde sallad. Vi åt när allt var klart, plockade undan och efter det gjorde jag och Terese efterrätt tills imorgon - Limeparfaittårta. Jag höll på att göra fel, har fått så otroligt svårt att fokusera sista månaderna, att saker jag gör blir helt knasigt och dåligt. Det känns som jag inte kan presterna på grund av allt längre. Jobba, skola eller så enkla saker som när jag lagar mat..

Nu har Patrice och Mattias kommit med kissekatterna, det  blir ändå snart sängen för mig och mitt trötta lilla jag..

En bättre dag?

God morgon!

Snart dags att ge sig av till jobbet..

Var en hektisk dag igår, så hann inte skriva mer.. Hade jättemycket på jobbet och det krånglade.. Var inte bara en kund som betalt fel, eller till fel ställe osv. *suck* Men det är roligt, så ska inte klaga, men blir mycket ibland när jag sitter i växeln och samtidigt ska springa och hämta listor. Dessutom var det mycket annat. Det blir bara att jobba lika hårt idag!

Har dessutom riktigt ont i halsen nu, men vet att det är på sluttampen, eftersom jag hostar fruktansvärt mycket och det är ju bra...

Men måste kila nu...