090430 - Valborgsmässoafton

Tjingeling!

Här sitter en glad jag och ler. Det har varit en jättebra dag idag. Vet inte varför, men humöret har bara varit på topp. Började jobba vid sju och jag kände mig pigg. Till jobbet och fixade innan öppning och sedan dess har dagen flytit på som en dans. Åt frukost emellan och ett äpple innan jag gick till träningen vid halv två. Sprang en halvtimme. Hade bara tänkt tjugo minuter, men jag kunde baa inte sluta. Jag hade sådan energi och ville bara springa, springa och springa... *skratt* Svetten, den bara flödade... Sedan till jobbet efter magträning och stretching, fick hjälpa till lite, innan jag kunde åka hem och duscha en snabbis, för att åka tillbaka och fortsätta jobba.

Tillbaka på jobbet åt vi lite lunch, mellan allt jobb. Dolma med vitlöksyoghurt - *mums* Fixade osv innan stängning, som idag var klockan sex, pga valborg. Hem, tog en kopp te och pratade. Sedan plockade upp all ren tvätt, tvättade håret och tog lite vindruvor och te.

Nu sitter jag här, lite trött i kroppen.. Ska ta en kopp te om en stund och kanske lite mer frukt. Jag orkar helt enkelt inte äta mer mat idag.. Kanske har krympt magsäcken lite.

Imorgon är det första maj och jag är ledig - *wiie*. Kanske hjälper till något. Om inte annat ska vi grilla på kvällen och så får vi se vad som händer. Bättre updates om vad som händer imorgon, imorgon.. *ler*

Hoppas ni har haft en jättebra dag!
Kram kram


Slutet gott, allting gott

Hej,

Vad har jag hunnit med sedan sist.? Mitt humör har gått i banor, men jag är på riktigt bra humör nu. Hoppade in i duschen och tog hand om mina ben, klädde på mig och tänkte plugga, men för att bli på bra humör åkte jag och köpte ett par saker till badrummet. Hem igen, gjorde rent badrummet, fixade lite och åkte och hämtade H och S på caféet.
Hem, försökte äta lite Dolma, men fick knappt i mig något.. Det bara gick inte, men kom nyss upp och fick i mig lite mer i magen, så jag blev mätt. Dessutom har jag packat inför imorgon. Ska jobba morgon, så behöver förbereda lite.


Btw så kan H vinna lite pengar ikväll och det gör oss alla glada *ler* Det är fotbollskväll här med alla killar i ett rum ropandes och skrattande, och vi väntar på ett X.

Kram

090429

Hej på er!

Ännu en jobbdag är över.. Den har varit bra och gått rätt fort.
När klockan ringde vid halv sju imorse, hoppade jag mer eller mindre ur sängen, pigg som tuppen. Till jobbet och började fixa. Smink och hårplattning, hann med frukost och sedan var det full fart framåt. Slutade vid tre, då jag gick och tränade. Sprang en halvtimme idag med. *Puh* vad jobbigt, men jag ska pusha mig själv. Efteråt körde jag stretching och mage. Åt lite, vid halv fem, men det var inte gott.

Nu är jag hemma och ska snart duscha. Behöver bara ta en kopp te som lugnar ner mitt humör lite. Har haft ett toppenhumör hela dagen, men det krasade lite mot slutet. Så lite lugn och ro för mig själv kanske gör det bättre.

Kram så länge


*Dagens Ego*