091231 - Nyårsafton

Hej på er!

Kan ni tänka er att det är sista dagen på det här året... Visst känns det otroligt att tiden har gått så himla fort. Kändes som att 2009 inte började för så länge sedan och så är det snart slut. Trots det har man ju ändå hunnit med en hel del på det här året, visst är det så och jag hoppas på ett bättre år!

Idag blev det en tidig morgon här hemma, eftersom vi skulle iväg och jobba. Det gick bra och det rullade på rätt bra måste jag säga. Det har kommit och gått folk mest hela tiden, speciellt sista timmarna. Städade det sista och åkte hem vid halv tre. Skyndade mig direkt in i duschen och fixade nödvändiga saker. Sedan blev det body butter-time och har nu börjat sminka mig och väntar på att håret ska torka.

Vi ska iväg till Sibel ikväll och ha vår nyårsfest där, för vi bli tydligen 21 stycken! Så det blir många, men jag tror säkert det blir roligt. Det blir ju vad man gör det till som sagt.

Bilder från nyår kommer lite senare. Får se om jag hinner slänga in ett inlägg innan vi åker iväg. Annars får ni ha det så bra och jag önskar er alla ett Gott Nytt År!!

Kram på er

Maten var färdig när jag kom hem!

Vilken härlig dag! Jag blir helt lyrisk av solen som har varit. Det är verkligen så fantastiskt härligt!
Har nyss kommit hem från jobbet och blivit bjuden på god mat av min darling. Han hade lagat tortillas, så det var mumsigt värre och jag är jättemätt! Skönt att komma hem till ett dukat bord.

Var ju som sagt och tränade tidigare idag efter att ha tagit mina vitaminer. Körde en timme på löpbandet och det var så himla skönt. Jag bara sprang och sprang och det tog inte stopp. Den träningen är den bästa. Svetten bara rann och det kändes som en bra träning idag. Stretchade lite och körde min magträning innan jag åkte hem.
Hoppade in i duschen och sminkade till mig med lite andra färger och satte upp håret med klämmor. Sedan blev det många lager kläder och iväg till jobbet.

Det har gått bra och vi har haft mycket att göra stundvis. Sedan efter allt har det blivit städning och förberedning inför imorgon. Det har gått bra allting och vi har gjort rent vissa väggar i köket och Serpil har gjort rent sopkorgarna. Det har gått bra i det stora hela i alla fall.

Fick skjuts hem och har ätit. Så nu ska jag ägna mig åt min darling och tv:n och dricka en kopp te.

Kram så länge091230

God Morgon!

Nu har lilla damen varit vaken en halvtimme. Jag har sovit så otroligt djupt, men har haft lite konstiga drömmar blandat med halvt mardrömmar. Drömde dock att jag skulle åka utomlands, kan ni tänka er vad härligt! Men vi skulle åka från Göteborg och vägen var samma som den från Oslo och jag kommer väl aldrig glömma hur det kördes fel där, så jag var orolig hur det skulle bli nu igen... *skratt*

Solen skiner i alla fall ute och det är iskallt! Skönt att det är varmt inne i alla fall, för hur skulle det bli annars? Ska bege mig av ner till träningen strax. Ska bara ta lite vitaminer på caféet innan och kanske en kopp kaffe.

Ni får ha det så bra så länge.. Så hörs vi innan jag ska till jobbet.

Kram kram