Rensning, Städning, Träning...

Ja, det blev fart på mig i alla fall.. Drack lite te och sedan bestämde jag mig för att gå ut och springa, för det hade ju spruckit upp lite ute och jag trodde inte det blåste så mycket. Satte på mig mina träningskläder och gick ut för en löptur. Det blev en runda på lite mer än tjugo minuter. Brukar inte orkar det ute, men det gick bra idag. Försökte springa där det inte var så öppet.

Kom hem, stretchade, tränade magen och hoppade sedan in i duschen. Efter detta blev det full fart när jag var påklädd. Slängde massa tvätt, plockade, rensade och gjorde fint i garderoberna. När det var färdigvikt och allt var upphängt dammsög jag överallt och dammtorkade, tog även badrummet. Bytte alla lakan och fixade till så det blev fint.
Klockan var helt plötsligt mycket, halv sju.. Då åkte jag ner och handlade lite till kvällens måltid. Passade på att vara duktig och lämna in mitt HM-paket som skulle skickas tillbaka.

Därefter bar det av hem igen och påbörjade maten. Det fick bli tacogratäng. Maten var klar vid åtta och det var gott med lite mat i magen, eftersom jag som vanligt inte ätit sedan frukost.
Nu vet jag inte vad som kommer hända, men det blir säkert rätt lugnt, I guess. Något annat kul blir det nog inte, that would surprise me.

Ska ta och dricka min kopp te nu i alla fall, så får vi se vad som kommer hända mer.

Kramar om
Ms Like to Be Busy

Då var fröken här igen.. *ler* Det har inte hunnit hända så mycket, men jag har i alla fall ätit en god frukost i lugn och ro. Precis sådana frukostar jag tycker om. Det dåliga vädret har börjat avta, blåsten har lugnat ner sig och det spöregnar inte på samma vis. Skönt!

Tog en tur till caféet vid två och drack lite kaffe, åkte och tankade bilen, som i stort sett var tom på bensin och nu är jag hemma igen. Ska dricka lite te och sedan tror jag att jag ska ta mig en löptur nu när vädret är bättre *peppar peppar*.

Vad jag mer ska göra vet jag inte, men ska nog åka till Jysk kanske. Är på shoppinghumör som vanligt *skratt*. Dessutom vill jag ha mycket att göra just nu.. Rastlös som vanligt.

Kram så länge


090731

God Morgon sunshines!

Vaknade upp för en timme sedan, men har dragit mig kvar i sängen och vilat lite. Har lite huvudärk, som förhoppningsvis snart ska gå över. Det blåser och regnar för fullt ute och hur ska jag kunna springa då? Det var verkligen det första jag tänkte på när jag vaknade *suck*. Men avtar det kanske jag kan få chansen att ge mig ut senare.

Då är frågan vad dagens planer kan vara och det vet jag inte än. Syster hörde av sig nu på morgonen och sade att de åker imorgon, så att vi kan ses först då. Så nu vet jag inte om det blir stan idag eller imorgon. I know, I-landsproblem.. *ler*

Nu ska jag ta och hämta lite te eller kaffe i alla fall.

Kramis