Pride and Glory

God kväll,

Efter min sena lunch blev det att fixa lite och sedan vila. Jag orkade ju knappt med mig själv och mina trötta kropp *Skratt*. Anyway så blev det att sitta och prata lite och äta vattenmelon - *yummie*. Det är riktigt nice. Det enda man blir sugen på i värmen.

Sedan vid halv nio blev det film - Pride and Glory. En riktigt bra thriller/drama med Edvard Norton och Colin Farell. Jag gillar verkligen polisdramor/thrillers. De är så himla spännande och de händer spännande saker hela tiden. Gåtorna löses helt enkelt.

Imorgon jobbar jag eftermiddagen, så det blir träning innan och jag hoppas att jag är piggare.

Anyway så hälsar H här. Han håller på att avlida om det inte blir svaare ute *skratt*. Nu skajag se om det ska ätas något.. Mm konstiga är vi..

Kram kram

090630

Tjingeling!

Somnade tillslut vid elva igår och det var en sval och skön natt. Riktigt härligt att vakna vid halv sju imorse. Upp och hoppa, tog på mig lite smink och åkte till jobbet. Full fart direkt och fixade med allt.
Sedan var det lugnt ett par timmar innan det drog igång på riktigt. Då var det mat, glass, fika och allt möjligt. Precis som det ska vara. Emellan fick jag krångla med GB och så, precis som vanligt *skratt* Att dessa beställningar aldrig ska stämma...
Jobbade lite extra idag åt Serpil till halv fyra och gick sedan och tränade. Sprang en halvtimme och tränade magen. Var lite jobbigt på slutet eftersom det enda jag har fått i mig till frukost var jordgubbar. Orka  äta när det är så varmt. Men att springa var ändå helt underbart.
Kom till caféet, hjälpte till lite, fördet var full fart. Fixade iordning en kycklingsallad till mig som och åkte hem Har nu duschat och äter "lite" sen lunch. Ska sedan fixa lite andra viktiga saker ikväll och ta det lugnt.

Hoppas ni har haft en underbar dag!

Kram

Jordgubbsplockare no. 1

Hej på er!

Då var jag här igen. Hoppade ut i solen i min gula bikini och låg i en stol mellan fem och sex. Så himla skönt verkligen. Sedan plockade jag dagens skörd av jordgubbar, vilket gav en stor skål till mig! Kan verkligen inte få nog av jordgubbar. Frös in en del som plockats i lördags, så det finns till vintern. Det är ju supergott med jordgubbar och glass även då.

Sedan ägnade jag tid åt att sitta och prata och ha allmänt trevligt, chillade lite, åkte en sväng och var ute och gick lite. Mina ben värkte och jag behövde lite energi tror jag. Åkte hem, fixade fönstren så det blir lite svalare om nätterna, hämtade häftklamrar till en häftpistol på caféet och kom hem igen. Flyttade ett par fönster och sedan var jag sugen på jordgubbar och vattenmelon, så det fick det bli.

Har annars tagit det lugnt mest och suttit ute och druckit te. Skönt när det blir lite svalare ute.

Hoppas ni har haft en helt underbar dag mina vänner och att ni får njuta av livets goda dagar!

Kramisar