Städning.nu

Hej på er!

Sedan lunch har jag masserat, färgat ögonfransar och jobbat. Dagen gick ganska fort förbi och mina naglar lackades innan jag gick för dagen. Åkte hem och hämtade lite saker och sedan köpte vi målarfärg på Våxnäs - *wiie* och det kändes riktigt bra och sedan åkte vi och mitt sällskap fick lite hamburgare i magen innan vi åkte vidare hemåt. Handlade på vägen. Ja, bar in allt och sedan blev det städdags, dammtorka, dammtorka dammtorka, fick hjälp med dammsugning och det sorterades på varsitt håll. Packade upp en del och slutade med att rensa avlopp. Jag skulle kanske satsa på att bli rörmokare iställer *ler*. Neh, det luktar inget vidare och är inte allt för trevligt, haha.

Nej nu är det snart middagsdags, börjar bli lite hungrig. Last night in freedom..


Min lunch before and after...


                                                      

Tänk att man kan hoppa av glädje

Det är ingen vanlig dag, för det är faktiskt glädjens dag, Hurra Hurra Hurra! Som ni förstår är jag glad idag. Fick bra nyheter innan lunch, så jag hoppade lite *skratt*. De flesta människorna blir förhoppningsvis lika glada som jag idag. Dock får några mindre bra nyheter. Men jag hoppas Ni, får bra news!

Annars har förmiddagen gått fort, med lite patienter, så har pysslat med annat. Sedan blev det som sagt lunch, så har pratat lite i telefon och även med mamma. Var tvungen att köpa lunch förut och det blev samma mat som igår - *mums*.

Det är inte så långt kvar på dagen, ska massera efter jobbet och sedan bär det iväg. Blir nog en lång dag och vet inte riktigt vad som händer, så får berätta mer senare.

Kram på er så länge

090331

God morgon!

En ny dag och jag som sov så djupt.. Det var bara att stiga upp ur sängen, ta sig i kragen och vaska ansiktet med vatten. Hade fullt upp ända till jag idag lugnt kunde gå till bussen (vilket inte händer allt för ofta). Jag brukar ju alltid kuta, för att jag bara har två minuter på mig tills bussen går och då måste jag gena över gräsmattan i högklackat också. Så jag är en hejare på att springa på tå *ler*.

Har i alla fall varit på jobbet i snart en timme och jobbat på. Tror att det kanske kan bli en fin och solig dag i dag. Det sägs ju att den här veckan ska bli lite varmare med soligt väder *hoppas hoppas*.

Kram kram