Inspektion och smörgås

Nu har vi anlänt sedan en tid. Skönt att äntligen komma fram efter allt resande idag. Jag såg dessutom fram emot mat!! Jag vet att jag är tokig, men var ju så hungrig, naturgodis är inte mat!

Plockade upp allt, gjorde iordning smaskiga smörgåsar med brieost och salami och gurka, med te såklart. Smaskade i oss till lite tv och nu har jag nyss masserat och inspekterat syster, så jag är redo inför imorgon. Vi har hunnit sätta på en maskin med ljus tvätt så jag har några ljusa byxor att sätta på mig. Tur att H finns och hans prassliga mjukisbyxor som är vita.

Nu ska jag sminka av mig, läsa lite i sängen innan jag somnar.

Hoppas ni slumrar snart om ni inte redan sover.

Natti nattiBilbloggande.. del 2

Hej igen!

Ni måste nästan tro jag är tokig så mycket som jag bloggar just nu. Men är på det humöret, vilket är perekt i bilen.. *ler*
Vi har kommit en bit till och varit inne på ICA Kvantum i Eskilstuna och handlat. Jag trodde jag skulle frysa ihjäl därinne, så kallt som det var. Ni vet ju hur lätt jag fryser med min blodcirkulation.

Det har varit en skön resa. Jag gillar verkligen att åka bil, små road trips. Ser fram emot en med H när det nu kommer bli, men jag håller hoppet uppe Som vanligt sitter jag och pladdrar på. Prata är verkligen något jag tycker om och min syster tycker det är så roligt att jag bara pratar och pratar. Har alltid varit familjens lilla pratkvarn.

Kollar gröna skylten här och nu är det 6,8 mil kvar till själva Stockholm. Hoppas det går fort. Vill bara vara framme, äta, plugga lite. Tyvärr har jag glömt lite viktiga papper, sklantig som fröken är, men men...

Nu åkte vi förbi där man svänger av till Gripsholms slott. Ska avslöja en liten sak om mig sjlv. När jag var liten (tre år) sa jag alltid att jag skulle gifta mig där. Vi får se... *ler*

Ha det fint så länge!

Många kramar

Bilbloggande

Tjingeling!!

Hoppas ni har en fantastisk dag i solen! Själv åt jag några bitar melon till frukost och gick ut i solen och sedan för att ringa syster för att bestämma när jag skulle ta tåget till Karlstad.

Åkte ner till caféet och fick dagens kopp med kaffe, blev hemskjutsad för att packa osv. Så jag passade på att tvätta håret eftersom jag inte gjorde det när jag hoppade in i duschen elva igårkväll. Sminkade mig och packade allt som skulle med. Satte på mig bikini och gick ut i solen med H. Solade, målade lite naglar och lyssnade till en ny skiva jag har fixat.

Vid tre fick jag packa ihop mig, slängde på mig ett par shorts jag inte har kunnat ha på ett år och en topp till. Fixade det sista, njöt lite mer av solen och blev skjutsad till tåget.
Åkte till Karlstad. Gick och köpte naturgodis och vatten. Hittade ingen mat någonstans. Började bli lite hungrig, men fick äta naturgodis istället för inget var öppet.
Syster och J blev sena pga krångel med bilen, men de hämtade upp mig och vi har försökt stanna för att jg skulle få mat, men på mackarna har de inte haft något. Har varit tvungen att äta naturgodis, har varit för hungrig.

Är framme vid niosnåret tror jag. Ska bli skönt... Men kvällen är inte över, måste öva på att massera syster osv. Vi får se hur det går.


"Heja Kocaman - Kocaman, number one!"Kram på er!