Filmpaus

Då var det filmpaus... Har redan hunnit få i mig massa gott! Suttit och knaprat på mina ostbollar, naturgodis och chips. Yummie mummy! *ler*


Filmen var helt okej, men har sett bättre, kan man ju säga... Brukar dock vara så med kusliga filmer/skräckfilmer. Denna var nog kanske lite action/blodsugarfilm *skratt*. Nästa blir "The killing Room" - har ingen aning om vad den handlar om, men det visar sig snart.Har nyss varit och hämtat en kopp te som jag ska dricka så länge.

Kram kram


Här är mitt i filmmyset!

Halloweenkväll

Trick or treat? *ler* Nu blir det riktigt Halloween-myskväll for sure! Har varit lugnt verkligen idag, åkte och handlade för en stund sedan och bestämde för att bunkra upp med mycket gott ikväll. Ska se på någon bra kuslig film och äta chips, ostbollar, godis, naturgodis, narr (granatäpple) och chokladbollar. Mumsigt va? Men det kommer väl ta några månader för oss att äta upp det här, eftersom vi inte ens kan äta upp en chipspåse på en vecka *skratt*. Gott ska det bli anyway.

Kom hem och åt lite bara, så vi orkar med det goda! Bar upp allt och har fixat till lite.

Voila!
Och det blev så här - Tadaaa!

och....

Krameli kram

Ibland blir jag bara arg..

Jag har gått och tänkt på en sak ett par dagar och jag blir bara så arg när jag tänker på det. Jag skulle kunna skriva precis vad jag tycker och tänker om det, men jag ska inte göra det. Det är dumt att göra något värre än vad det redan är. Fast jag bryr mig inte om vad vissa människor tycker och tänker i alla fall, men de blir inget idag anyway. Bättre att vara klok och vara tyst ibland *ler*.

Annars har jag fortfarande huvudvärk och önskar jag vore sugen på massa gott, men det är jag inte. Det är grått ute och jag ska nog halvsova lite i soffan tror jag. Det vore rätt skönt. Vi är rätt sega idag här hemma, men H var tvungen att åka till jobbet och fixa lite just nu, men annars är det slapp i soffan som gäller - myss!

Kram på er