090930

Hej hej!

Då var jag hemma igen efter en dag på jobbet och ska strax hoppa in i duschen. Ska först uppdatera lite.

Var ganska svårt att få upp mig ur sängen, idag med. Hade jättesvårt att somna igår. Låg och tänkte alldeles för mycket och då sluter det i insomnia.. *suck* Men till slut somnade även jag och sov då som en sessa.

Fixade till mig imorse och gick ut i det iskalla vädret. Då menar jag verkligen att det var iskallt! Sibels bil visade minus två grader. Inte konstigt att det var is på rutorna.. *Brrr* Vi sprang mer eller mindre in på caféet för att värma oss. Det är alltid så varmt när man kommer in dit på morgonen. Satte igång och gjorde iordning allt inför dagen. Det gick bra, men sedan var vi uttråkade så det skrällde om det. Kan man ha mer tråkigt!? Kunderna kom, men inte så mycket. Vi kunde i och för sig storstädat lite, men det går inte alltid.
Åt i alla fall lite pogaca vid halv elva och drack te. Det fanns sedan igår kväll,  så det var gott måste jag säga. Tack Serpil!

Vid två skulle jag fika med J, men hon blev försenad till tre med en klass hon hade på gymmet, som hon instruerade, så det blir imorgon istället. Jag gick och tränade, men stod innan och diskuterade med J och en av ägarna vad som är bra att ha för vätskeprocent och fettprocent i kroppen. Jag ligger på en ganska bra nivå tror jag. Pratade även om annat och gick sedan in och sprang tjugo minuter, stretchade och tränade magen. Har dock riktigt mycket träningsvärk i magens sidmuskulatur. Det känns att det var ett tag sedan jag tränade dem.

Efter gymmet, hämtade jag alla mina saker. Åkte och handlade. Det ska ju bli husmanskost ikväll - Makaronigryta med sallad och knäckebröd.  Så gott! Efter det blev det hem och fixa lite och nu sitter jag här. Ska plocka lite, ta hand om tvätt, duscha, hämta Serpil och H, laga mat och slappa! Inga andra direkta planer, än så länge. You never know.

Kramisar så länge


Bild på mig från i somras

090929

Hej mina vänner,

Hoppas allt är bra med er. Här skiner solen och jag har äntligen piggnat till.
Vaknade upp lite efter sex och var som vanligt jättetrött. Tog mig upp till slut och fixade till mig. Blev hämtad och åkte mot jobbet efter avlämnande av Melek och Sibel.

Fixade iordning allt och förberedde inför dagen. När allt var klart satte jag igång och fixa till en snygg hästsvans, så jag kunde se respektabel ut dagen igenom *ler*.
S började städa genom att rengöra den stora spegeln och putsa dörrarna. Jag gjorde rent vår smörgåsdisk, bakelse/pajdisk, kylarna där vi har vanliga frallor, skrubbade bänkar, putsade glas på diskar, gjorde rent mikrovågsugnar, gjorde rent runt kaffet osv. De kändes bättre när vi var klara, så vi unnade oss lite kaffe.

Dagen har annars gått rätt sakta. Det är ju så lugnt jämfört med sommaren and that kill me. Man kan ju itne städa ihjäl sig. Var iväg till Apoteket i alla fall och köpte mer vattentäta plåster till mitt finger och annars hände inte så mycket mer.

Slutade vid halv fyra när S kom tillbaka. Jag kände mig helt slut, hade ju bara ätit frukost vidd elva. Men tog mig i kragen och gick till gymmet. Träffade på J och vi snackade lite. Alltid, lika trevligt! Sedan blev det löpning tjugo minuter, träna lite rygg, träna mage och stretcha. När jag var klar hämtade jag bilen och åkte hem. Har nu druckit te, pratat lite och ska hoppa in i duschen. Ska bli så skönt! Måste tänka ut vad jag ska äta ikväll... Mår illa just nu, så det kommer nog senare.


Kramisar så länge


Lilla Moi today
And one more....


090928

Hellu,

Då är jag här igen på ett strålande humör. Har varit riktigt pigg idag och det har inte varit en lika jobbig dag att gå upp som andra. Fixade till mig och skyndade till bilen, som kom för att hämta upp mig.
Åkte till jobbet och förberedde allt. Dock hade vi inte fått allt vi skulle i vår beställning, så det hade blivit lite fel, men men.. Allt går ju att lösa.

Fixade på och öppnade åtta som vanligt. Förberedde smörgåsar, bullar osv. Vid halv tio satte jag igång att rengöra glassdelen. Tömde allt och slängde hur mycket skräp som helst. Ärligt, de tidigare ägarna har inte plockat ur saker från 2005. Är det inte lite äckligt? Anyway så städade jag igenom allt, torkade lådor med klorin. "Klorinerade" i stort sett överallt! Det måste ju vara fräscht!

Fixade en ny skylt ute, tog hand om kunder osv. Vid halv ett insåg jag att jag var rätt hungrig, så åt min frukost och drack te. Sedan har det varit mat, rätt lugnt. Har fixat lite här och där, gjort iordning beställningar osv inför marknade i mitten av månaden etc.

Vid fyra kom S tillbaka och jag kunde gå. Gick till gymmet och sprang tjugo minuter, stretchade och tränade magen. Åkte hem och ska in strax i duschen och sedan laga mat. Det blir grllad kyckling och min egen potatisgratäng. Det ska bli mumsigt värre.

Kram på er så länge