Favorit = Caesarsallad

Nu är jag äntligen mätt, så hungrig som jag har varit. Caesarsallad blev det och jag och älsklingen var sugna på det. Han kom hem tidigare än tänkt.
Pannan hade gått igen och jag fick sätta på den igen, så det blev att fixa mina ben och duscha kallt åter igen. *Brr* vad kall man blir. Efter det plockade jag här hemma, flätade håret och så kom darligen och skrämde slag på mig. Mitt hjärta flög både upp och ner från halsen. *skratt* Han har lyckats skrämma mig flera gånger bara på ett par dagar..

Så jag fixade lite här hemma och han andades lite och sedan bar det av och handla lite mat. Ska till J senare, men hon var som sagt i Karlstad idag med H:s systrar, medan jag träffade min älskade mamma.
Vi handlade i alla fall och åkte hem och lagade mat. Så bra när man är två i köket måste jag säga. Så nu har vi ätit och jag väntar på svar från J.

Det är en helt skön dag!

Kram på er

Moi today

Örhängen - Ringa från Guldfynd
Svart Kofta - VILA
Linne - Marwin från MQ
Byxor - H&M

100430

Hej på er!

Då var lilla damen hemma, otränad, men glad. Har fikat med mams nu på eftermiddagen och det var jättemysigt. Saknat min mamma!
Nu ska jag försöka en gång till att duscha i varmt vatten och jag hoppas på bättre lycka denna gång. *ler*

Jag började redan vid sju imorse. Det gick ganska bra att komma upp ur sängen idag. Sminkade mig och fixade till ansiktet. Kan ju behövas på ett litet trött ansikte.
Åkte till jobbet till sju och fixade til lallt som behövdes och öppnade upp klockan åtta. Direkt gick det många smörgåsar och mycket annat. Fick börja göra fler smörgåsar och baguetter på direkten, vilket är roligt. Det var lite stressigt, men alltid lika roligt som sagt.
Vid lite efter nio lunde vi i lugn och ro äta frukost - skönt! Kunde äta mycket idag och det var så gott.. *ler* Längesen det smakade så bra.

Sedan när det var klart satte allt fart och det var riktigt mycket att göra till halv ett. Det gick som bara den. Såg till att all disk blev ihopplockad osv. Så vid ett hade jag mer eller mindre fixat allt och förberett om det skulle bli någon mer rush, vilket man alltid måste göra klart för och vara förberedd inför.

Vid två slutade jag och väntade på att min mummy skulle komma. Det dröjde dock, men det gjorde inte så mycket. Hon kom och vi fikade och pratade, så jag struntade i träningen. Det var mysigt i alla fall och hon var kvar ända tills fyra-tiden. Var kvar ett tag till, gick igenom lite post osv.

Åkte hem och vilar lite som sagt. Ska snart duscha och efter det vila. Är riktigt trött, så det ska bli skönt. Måste nog handla lite till middagen dock och lite mjölk till mitt te om jag ska överleva. *ler*

Så vi hörs senare!

KramSupermätt

Vad gott det kan vara med mat, så nu är jag supermätt! Har ganska nyss plockat av maten och det fick bli tex-mex tillslut. Det är lätt att göra, inte för tung mat och tar inte så mycket tid. Hade tänkt göra Kyckling- eller Caesarsallad, men alla kycklingar var slut både på Ica och (Konsum), men det sistnämnda är konfidentiellt. *ler*

Min älskling kom hem vid halv elva och allt var nästan klart. Allt var dukat och jag fick veta att de hade vunnit och han hade gjort det enda målet i matchen, borta. Jag blir så stolt över honom! Låter som han är ett litet barn, men det gör mig väldgt glad att det går bra för honom med fotbollen.

Anyway  nu vilar jag magen med en kopp te och ska lägga mig när maten lagt sig lite. Imorgon är en ny dag och jag jobbar morgon. Får se vad dagen mer kan visa.

Kram kram