Vitamin-time!


Just nu sitter vi och mumsar citron. Jag  har druckit pressad citron i varmt kokat vatten och så äter jag med salt. Försöker bomba mig själv med vitaminer, så jag blir helt pigg imorgon. Men det är surt minsann, så nu får det räcka för ikväll. *ler*

Annars har vi ätit (mycket!! ju mer desto bättre om man är på väg att bli sjuk), jag har pratat med mams, vi har varit iväg och handlat lite (typ citroner).

Nu ska jag bara vila mig och krypa till kojs om en stund. Först ska jag ta en kopp te och "kosa" mig lite.


Många kramar så hörs vi imorgon

Eftermiddagslur

Vad skönt att sova lite.. Ska nog strax ta en tupplur till. Mitt huvud vill inte alls, men en timmes sömn förut gjorde susen och lite till skulle vara ännu bättre.

Som ni förstår har det varit en lugn eftermiddag här hemma. Jag har sovit lite och sedan var jag och iväg och handlade lite med H:s mamma. Kom hem efer ett tag och började med maten. Det ska bli en gryta med kyckling, aubergine, paprika, champinjoner, tomater etc. Den är jättegod verkligen. Ni kan nog få en bild lite senare.

Annars har jag inte gjort många knop mer. Har packat lite lätt inför torsdag, men inte mycket mer.

Ska vila lite till nu, så kommer ett iblägg senare.


Kram på er

100831

Sista augusti redan, kan ni tänka er? Tiden går så otroligt fort att det känns som om man vore ett löv som virvlade runt i vinden, som blir äldre och äldre. *ler*
Idag var det i verkligen höstkyla ute - redan! *brr* Tog bilen ner till cafét och hade som vanligt svårt att se ngt på grund av imman på rutorna som inte försvinner, pga fukt. Måste ha en torrboll!

Kom ner och förberedde allting inför öppning. Öppnade upp, städade en del, fyllde på glass, fixade de sista baguetter, städade lite mer, fyllde på saker etc. Vid nio åt jag lite. Känns att jag inte är helt hundra idag, så vila är ett måste.

H kom ner med pogaca. Han ville vi skulle äta ihop, så åt en och pratade lite. Sedan gick han till träningen och jag jobbade vidare med S som kommit. Allt har gått bra och S fru var förbi, dvs H:s lillasyster. Vi pratade lite och hon körde hem mig när jag slutade. Behöver vila och inte träna nu när jag är på G att bli sjuk. Det har jag verkligen inte tid med..! Så hoppas inte. Men skippar träningen och vilar/sover nu idag, så kanske det blir bra.

Har duschat och ska nu njuta av en kopp te.Kramisar