Lättretlig, arg, men kanske på bättringsvägen...

Nu är jag tillbaka illamående och på halvdåligt humör. Tänk vad en och en halvtimmes tupplur kan göra med humöret. Inte roligt alls.

Det blev frukost vid två och lite prat. Sedan gick jag upp och satte mig för att läsa min kära bok, men jag blev tröttare och tröttare oh somnade. H lovade att väcka mig efter en halvtimme, vilket han inte gjorde, för han tyckte jag behövde sova och helt plötsligt var klockan kvart i sex! Vaknade upp i ett ryck och fick halvpanik. Var inte bra att sova så länge! Gick och skulle fixa en kopp te och började kallsvettas, vilket jag gör innan jag svimmar, men klarade mig med nöd och näppe. Så gick upp och satte mig för att vila igen - skönt!
Stackars H med mitt humör.. Jag är lättretlig nu. Glad han står ut... *ler*

Har även pratat med min mamma och jag blev ledsen, eftersom jag har fått veta något fruktansvärt. Blev så arg och jag önskade jag hade varit där och kunnat hjälpa till. Hade inte spelat någon roll om jag fått stryk, jag hade kunnat göra något i alla fall. En sak är säker, har man inte råd att köpa egen sprit så att man måste sno någon annans. Då borde man f*n stanna hemma istället.

Nu kom pojken hem och ska äta sin hamburgare och jag har ringt Mc Donalds och klagat lite på deras dåliga Cola.. Jag mår redan lite bättre.


Kramis
100228

Morning!

Då har vi vaknat upp, men jag har sovit riktigt dåligt inatt. Ändå känner ja mig rätt pigg *peppar peppar*. Blev lite senare hem än tänkte. Det var mycket vatten på E18, så det var bara att köra sakta om man inte ville vattenplana. Hämtade ju killarna vid tvåtiden och vi tankade på vägen hem. Körde sakta på E18, men E45:an var bättre så det gick att gasa på lite.
Körde hem H:s kompis och så kom vi hem. Det var av med sminket och hopp i säng. Min huvudvärk var inte att leka med.

Vaknade upp nu vid kvart över elva, efter att jag vaknat antalet gånger. Gick upp och satte på mig mysisarna och gick ner för att ta en kopp kaffe.

Nu har pojken vaknat och jag joinar honom lite. Börjar bli lite småhungrig nu, så det får nog bli frukost om en stund.

Kram på er


Här kommer lite bilder från igår:

Vår goda matDen lilla trollungen
Lilla jag
My outfit

Svart Kofta - VILA
Jeans - Esprit
Skärp - Gammalt, så kommer ej ihåg arifrån
Linne - JC

Mys med en fin vän och hennes trollunge

Ja, jag är fortfarande vaken och förhoppningsvis tills vi kommer hem inatt också. Pojkarna ska hämtas vid två och sedan bär det av hem. I can't wait.. *ler*

Annars har min kväll varit helt tipp topp! Vi åkte ju som sagt till Karlstad och jag lämnade av pojkarna vid lägenheten när vi handlat lite. Tog bilen och åkte upp till min vän och hennes lilla trollunge till dotter. (Höll på att fastna ännu en gång!!!) Jättesöt och helt fantastisk. Inte alls blyg, utan riktigt social. En riktigt artig liten dam. Jag man blir helt frälst. Jag kommer ju ihåg när hon var bara en vecka gammal och jag satt helt förundrad och höll om henne. Ni ska få se en bild på sötnosen imorgon.
Jag lekte med lilltjejen och min vän lagade lite mat. Det var ciköfte, men utan köttfärs - vegetarisk. (Bilder kommer imorgon.) Jättegott var det! Till det blev det honungsmelon, druvor och ayran (naturell yoghurt, utblandad med vatten och saltad). Blev mätt och vi pratade en massa från himmel till jord. Vi har ju en hel del som sagt att ta igen och det gjorde vi.
Dessutom fick jag ju veta att min vän är gravid igen. Jätteroligt! Hoppas att denna graviditeten blir enklare bara.

Vid halv elva drack vi te och jag hade med mig Baklava. Hon blev jätteglad! Hennes man kom hem och vi fortsatte prata osv.

För en timme sedan åkte jag och hämtade killarna som var på ett riktigt glatt humör och skjutsade in dem till stan och nu sitter jag här och har ätit lite chips och dricker te. Skönt! Kaffekoppen görs iordning innan bilturen *ler*.

Kram på er nu, så hörs vi imorgon när jag har vaknat..