The Skeptic

Nu är det dags för en bra film under en varm filt. Det blir godis, ostbollar, cola och H som sällskap. Låter ganska härligt va? Förhoppningsvis somnar jag inte under tiden.. *ler*

Har för övrigt varit en lugn kväll. Mams ringde och vi pratade lite, H kom hem och vi bestämde oss för att åka och handa mat. Fixade allt inför lite tex-mex, köpte allt gott och åkte hem. Sedan tog han med sig S ner till caféet och flyttade på bord och fixade allt inför imorgon. Jag pratade med J och gjorde iordning all mat, så det bara var att sätta sig till bord när H kom hem.

Men nu kallar det goda... *ler*

Hoppas ni får en fin kväll..

Minnen..

Nu har jag varit ute på en frisk timmes promenad. Visserligen domnade mina tår och låt bort, men härligt var det. Har även hunnit dammsuga av och städa det sista.

När jag var ute och gick, så kom jag och tänka på när jag och mina systrar var små. Jag vet att ibland när vi inte kunde sova eller om det var en vanlig lördagkväll, så spelades det musik hemma, 50-tals rock, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, Little Richard osv. Pappas musik smak. *ler*
Mamma och pappa satte på musiken och vi barn började twista och dansa. Vi buggade med pappa och med varandra. Det var verkligen så himla mysigt. Dem gjorde det för vår skull och vi somnade sedan lätt som en plätt efter allt dansande. Sådana stunder är väldigt speciella och något man alltid kommer ha med sig. Man saknar på sätt och vis den tiden, men istället kan man se tillbaka på det som fina minnen.
Gårdagen fick mig att påminnas mycket om detta.

Ett annat roligt minne jag har, är när jag var mellan sex och sju år. Jag var väldigt fascinerad över Dirty Dancing. Jag rent ut av älskade den filmen. Kan inte ens räkna antalet gånger jag har sett den, men jag överdriver inte om jag säger över trettio gånger.
Magdansen var bland det bästa, när de i filmen rullade på höfterna och magen, så jag bestämde mig för att lära mig. Min äldsta syster fick hjälpa mig så jag kunde bli det "proffset" jag är idag *skratt* - not.. Men det var roligt och jag tränade mycket och lade ner hela mitt hjärta i att lära mig detta.

100131

God Morgon!!

Har vaknar till, även om jag önskar jag hae kunnat få sova längre. Mitt huvud är inte att läka med, men mycket var vattenbrist. Så blir det när man jobbar och glömmer bort att dricka vatten.. Sedan vore nog lite mat bra, om jag ändå vore hungrig.

Eftersom H är på fotbollscup idag, så ska jag se vad det blir. Vet inte om jag ska träna idag, men låter det nog vara tills imorgon, så jag kan köra på ordentligt. Om inte annat ska jag städa det sista här hemma, som att dammsuga osv.

Nu ska ni få höra om gårdagen! Det var roligt ska ni veta. Det blev lite mera kaffe igår, jag satt igång att städa här hemma. Badrummet rengjordes och skurades, det dammtorkades osv. Senare åkte jag ner till caféet när det stängdes för att hjälpa till lätt. Sedan åkte vi hem och avnjöt en mycket god frukost och så vilade vi. Bytte klart lakanen i sängen och tog det lugnt.
Skulle börja sminka mig vid fem, men hade lite telefonsamtal så fick skynda mig vid halv sex, så jag skulle bli klar tills vi skulle åka. Åkte ner vid kvart i sju och det bars bord och stolar, möblerades om för fullt.
"Baren" skulle fixas. Det bars vin, öl och cider för fulla muggar. Snacksen skulle hällas upp, bandet förberedde sig osv.

My outfit for the evening
Bandet repar inför kvällens bravader
Öppnade vid halv nio och det började trilla in folk. Totalt sett var det nog runt 70 personer på caféet som dansade och lyssnade till Buick Flames. Det var jätteroligt. Dessutom kom mamma och pappa, vilket gjorde mig jätteglad! Så jag hann även få mig en svängom med min pappa, det är alltid lika roligt. Så vi twistade till Jerry Lee Lewis och Great Balls of Fire.


Pojkarna ger mina läsare sina "blickar"Vid ett stängdes allt och kvällen kändes lyckad. Vi städade för fullt och stängde för att åka hem. Det var bara av med sminket och hopp i säng. Skönt att sova.

Men nu är´jag vaken och ska hämta mig en kopp kaffe...

Kram på er