Armored

I'm back!! Trots lite dålig blogginspiration. Det är ganska lugnt i mitt liv just nu. Det mesta som sker är jobb, träning och inte mycket mer. Det hinns bara inte med tyvärr.. Min ork är inte heller jordens bästa.

Har vilat en del i min sköna soffa. När H kom hem gick vi ut och satte oss på altanen och avnjöt en god måltid i solen. Sedan gick vi in och lät maten smälta i magen och så åkte vi och hyrde film för kvällen.
Kom hem och jag åt lite naturgodis, drack te och spelade Sims idag.

Har umgåtts med med våra gäster och det har bara varit trevligt. Snart ska vi ta och äta något mer och titta på vår film. Det blev Armored - en action/thriller. Så vi får se om den är bra eller ej.

Kram så länge


100731

Hej bloggen!

Idag är det inte mindre än lördag. En härlig dag trots vädret. Det har varit fullt upp hela dagen och snart är det dags för lite mat i magen. Det ska bli skönt kan jag lova och inte alls fel för min lilla mage.

Igår blev det lite mat sent på kvällen, men har fortfarande lite ont i magen, så åt inte så jättemycket. Var iväg och handlade lite sent, men inte mycket mer hände innan läggdags.
Vaknade vid kvart i tio idag och gick upp och duschade lite och fixade. Gick ner och drack lite te medan vårt  besök åt frukost osv. Ingen hunger hos mig.

Så jag har varit lite social, sminkat mig lite, gjort iordning maten, plockat lite, varit och köpt mjölk på Ica, lämnat ett paket som ska skickas tillbaka osv. Nu ska jag vila min onda mage lite innan maten.

Hoppas ni får en fin lördag och så hörs vi lite senare!


Kramisar


Dagens Outfit
Enkel men skön...

Regn, regn, regn..

Hemma från jobbet och sitter i soffan och myser, medan regnet smattrar mot fönstren. Har haft en bra dag till slut. Jobbet gick bra, men tror många kunder var på allmänt dålig humör idag. Det kändes så och beror säkerligen på regnet.

Dagen gick fort och det var lite att göra hela tiden. Tiden gick fort och jag satte igång med att städa lite överallt och fixa med olika saker. Ganska snart var klockan lite innan sju och vi kunde gå hem.
Kom hem och plockade lite, bytte om och det blev mat. Idag åt jag knappt något, har så himla ont i magen, så inger hunger finns alls. Lite trist..

Så för en stund sedan åkte H och jag för att handla lite och det blev lite smått och gott som följde med hem. Lite chips, lite naturgodis och lösgodis till min pojke.
På vägen hem hände någo jag aldrig varit med om. Jag blev chockad. En 40-årig man åker med sin fru och sina två barn (ca 8-10år). Han kör i mellan 10-20km/h uppför en backe där det är 50km/h. Han fortsätter och blockerar vägen, så H tutar lätt och då pekar ungarna finger och pappan stannar bilen och står still i 10 s och så fortsätter han i 10-20km/h. Så H kör om. Då vevar pappan ner rutan och hela familjen pekar finger. Att man till och med gör det i sällskap med sina barn, vad är man då för förebild. Jag visste inte vad jag skulle säga, men det är i de stunderna man förstår varför vissa barn blir som det blir. Har man inte bättre föräldrar som uppfostrar bättre. Barn gör ju som sina föräldrar.

Nu är vi hemma och jag har gosat med vårat besöks barn. De är helt underbara verkligen. Så nu dricker jag lite grönt te, äter citron och vilar.


Kramis