Ljuva sommarkväll

Vilken otrolig härlig sommarkväll! Tog med min älskling ut på en tur efter maten. Det blev grillat ikväll, vilket inte var fel, när det är så skönt ute. Man blir så sugen på det då.

Anyway, så åkte vi ner till caféet för att hämta H:s mobiltelefon, men passade på att ta med oss lite glass och åkte ner till hamnen för att njuta lite där. Det var gott, en fin plats och härligt väder. Kan inte bli en bättre kombination. Känns verkligen som det är en sommarkväll.
Träffade på darlingens kompisar som spelade volleyboll, så kollade på ett tag innan vi åkte tillbaka hem. Sitter nu och vilar lite. Har fixat lite här hemma målat om naglarna osv.

Om en stund blir det läggdags, men ska se om det blir något mer att äta först. *ler* Det sitter aldrig fel.

Kram kram

100531

Tingeling!!

Måndag igen och sista dagen i maj. Det är helt otroligt vad tiden går fort. Det är redan juni imorgon och jag tyckte nyss det var början av maj!

Anyway så vaknade jag vid halv sju imorse av klockan. Kom upp rätt lätt och hoppade i kläderna och fixade mig lite innan det var dags att åka till jobbet. Förberedandet gick bra och vi öppnade upp vid åtta som alltid.
Lockade håret lite, enligt tips jag fått av - Lily-bloggen. Det var riktigt nice, men allt är nästan borta nu eftersom jag har kört ett hårt träningspass på gymmet.

Kunderna kom och gick i alla fall och det har känts som lugnt, men det har hela tiden kommit folk stötvis, så det har varit rätt mycket ändå. Dagen gick rätt fort och klockan blev snabbt två, då jag fick sluta för dagen. 
Bytte om och gick till träningen. Körde en halvtimmes löpning, exklusive avslappningspromenad på några minuter för att varva ner. Tyckte det kändes lite segt, även om jag inte ätit speciellt mycket idag. Det var inte så konstigt visade det sig, för jag sprang i uppförsbacke hela tiden.. *skratt* Klantiga, lilla jag...

Stretchade och gick till caféet. Gick till Ica och lämnade en film och gick till bilen för att åka hem sedan igen. Kom hem och har druckit te i lugn och ro, duschat och ska snart åka och handla, vad jag nu ska ta och fixa för mat. I have no clue...

Men ni får ha en fortsatt toppendag!

Många kramarGlass i stora lass

Vilken mysig promenad jag fick med min darling.. Vi tog bilen en bit och promenerade sedan runt till hamnen, där ett par vänner satt och glassade sig i solen. Så vi pratade med dem och vi åt glass (yummie), årets första och förhoppningsvis inte sista. Det var jättehärligt och mysigt!

Efter att ha stått och pratat bra länge, så gick vi vidare till Ica och hyrde film inför kvällen - The Box, innan vi åkte hemåt igen. Det är så himla fint väder, så det var verkligen inte fel alls. Man ska passa på att njuta av den lilla solen man har chans att få...

Nu har jag tagit fram mat inför kvällen.. Blir enkel och inte för tung mat. Det känns bäst så *ler*. Vi har ju mer gott inför filmen ikväll.

Hoppas verkligen ni har en toppenhärlig dag! Önskar min kunde vara längre, vill ha långledigt nu!!


Puss på er