Ny klipptid - ska jag klippa av det?

Städningen är klar och duschen väntar. Humöret har vänt och är på det lite bättre nu. Tur man har sin andra hälft som kan vända det lätt.
Har ringt och fixat lite saker idag, bla ny klipptid. Ska bli så skönt, funderar på att klippa av mig håret till axlarna, men det är fortfarande bara funderingar... *ler* Vad tycker ni?

Gillar den här snedluggen, fast att kanske ha själva längden till axlarna.
Har annars tagit hand om tvätt och tränat en sväng, vilket var skönt och välbehövligt. Sedan bar jag mig av till cafét och min darling gaskade upp mitt humör. Blev hungrig och han skjutsade hem mig, så han kunde hämta sina träningskläder till ikväll.
Så jag har dammsugit, skurat och ätit lite. Nu ska jag hoppa in i duschen som sagt, så jag kan krypa ner i soffan och vila. Jag vill inte göra något annat!


Kramis

101130

Tingeling!!

Uppe med tuppen idag, eller vid nio i alla fall. Hade lugnt kunnat sova ett tag till, men jag kom upp. Har varit tvungen att ringa lite ärenden och ska fortsätta lite senare när jag fått dricka kaffe och njuta av morgonstunden. Tänk att det kan vara så skönt att vara ledig! Har sovit som en sessa inatt dessutom, tills klockan ringde, så man kan inte klaga.
Vad dagen ska erbjuda får ni veta lite senare.

Kvällen igår slutade bra. Vi drack vår varma choklad med grädde och åt pepparkakor. Blev helt varm i kroppen! Så skön känsla, när man är isbiten själv. Blev jätesömning och man kan nästan tro att jag lagt något i chokladen, för H blev lika trött, så det blev raka vägen till sängen och sussa.

Idag skiner solen, så det är bara att njuta av detta kalla vinterväder. Bylsa på sig lite kläder och mysa!

Kram på er