Satsumas-time!

Snart dags att krypa mot sängen.. Jag är helt slut och hade jag inte fått mat vid sju hade jag somnat.. Tänk vad livet kan vara svårt... *ler*
Har i alla fall inte hunnit vara så lat, men så blir det ibland. Det tar vi igen på söndag!

Annars har dagen flutit på. Städade och gjorde fint. Drack te och var lite social. Sedan blev det att duscha och börja packa lite. Har suttit och gått igenom lite papper, beställt en lite present till min darling. Tycker han behöver det. Det blev en parfym till mig också, min är ju nästan slut.

Gick ner till köket och hjälpte till att laga lite mat. Det blev köfte, potatis, sås och kokta grönsaker (broccoli, vitkål och morötter). Har längtat efter kokta grönsaker!Vi har ätit och vilat lite, fixat lite till cafét, jag har packat det sista jag kan och så har vi ätit satsumas!

Nu ska jag som sagt snart krypa till kojs.

Natti natti och vi hörs imorgonbitti!

Kramar

Vitaminisera


Back to begin cleaning... Inte jätteroligt, men i alla fall en sysselsättning, eller hur? *ler* Hann städa badrummet innan jag åkte ner, drog på mig lite kläder, slängde sopor och åkte. Fixade halstabletter på apoteket, gjorde bankärende, gick och handlade, pratade med min mellan syster osv.

Så nu är jag hemma och har ätit lite och känner mig mätt! Pratat med en kollega o jobb och när jag sa åka imorgonbitti osv..

Måste väl börja städa snart, hur lat jag än känner mig, men sedan blir det vila och slappa, läsa skvaller och vitaminisera mig!

Lite skvaller


+

Vitaminer= Kan inte bli bättre!

Kramis