110430

                                     

God Morgon!

Vilken skön dag att vakna till. Min ögon öppnades sig lite innan åtta och sedan dess har jag varit vaken. Lite kaffe och frukost innan jobb, så blir det nog bra tror jag.
Solen skiner och förhoppningsvis går även denna dag snabbt. Sedan väntar hemfärd! *yey*

Innan jag börjar måste jag faktiskt hylla Kate och William som gifte sig igår. Vilke bröllop! Det lilla jag såg i alla fall. Klänningen passade henne. En enkel prinsessklänning, men väldigt vackert utformad. Det är alltid roligt att se de som älskar varandra gifta sig.. Djupt, men sant.

           
                          


Vaknade som sagt tidigt idag. H kom och lade sig och vi skulle käka frukost, eftersom han var så pigg. Tji fick jag för stackarn somnade tjugo minuter senare, när jag var färdig.. *ler*
Så nu har jag mysmorgon för mig själv med frukost och kaffe. Hoppas som sagt på en härligt dag!

Önskar er en fin dag!

KramisarÄnnu en dag mot sitt slut..

Hej på er!!

Vilken dag! Ganska intressant och rolig, men man slutar aldrig förvåna sig över för vad slags människor det finns. *ler* Då är det bara att vända deras humör till det goda.  Eller hur?

Ska snart gå till sängs efter en ganska lång dag. Blev jobb både på Havnekrogen och Fortet och det har verkligen varit en toppendag.

 

Ja, som sagt.. Gjorde mig iordning inför jobbet och förberedde det som skulle tas ner till Havnekrogen. Gick ner och när kockarna kom förberedde vi lite skyltar och öppnade upp. Till en början kom en hel del folk och vi tänkte att det skulle komma lite mer människor, men det lugnade ner sig, så vi stängde rätt tidigt. Istället blev det fortsatt jobb på Fortet och där avslutades även kvällen.

 

Ikväll kom mitt hjärta hit. Han ska jobba i natt på hotellet, så det var härligt att se honom. Det kommer ju bli en bra vana, även om vi jobbar olika tider. Så imorgon åker vi hem tillsammans till Sverige igen. Ska bli ganska skönt att komma hem till lägenheten, även om alla vardagssysslor väntar där.

 

God natt på er!!

Njut av helgen och umgås med nära och kära.

 

Puss och kram

110429

Hej kära vänner!

Redan fredag och tiden går hur fort som helst. Solen skiner och jag har nyss kommit tillbaka efter en superskön massage! Visst är livet bra ibland. Det var rätt välbehövligt i alla fall. Känner mig lite mer rörlig.
Idag börjar jag om ett par timmar, så jag har lite mer tid att bara njuta, vilket känns jätteskönt!

Dagarna här går fort som ni förstår. För två dagar sedan var det en dag som gick med rätt flyt. Vi var rätt många servitörer, så då rullade allt på fort. Var dock rätt tankspridd på eftermiddagen och kvällskvisten, men även det blev bättre.
Gårdagen jobbade jag lunch och kväll, så hann med en liten löprunda innan det var dags att gå till jobbet.
Dagen gick väldigt fort, både lunchen och kvällen skyndade snabbt förbi, med mycket skratt och bra arbete. Vi blev klara vid nästa halv ett och kunde då gå till rummet och ta natten.

Idag vaknade jag vid halv elva och tog mig ut på en löprunda med mina trötta ben. Kämpade mig igenom och fick en välförtjänt dusch efteråt, innan det bar av att få sig lite kaffe och en skön massage vid tolv. Kan inte beskriva hur skönt det verkligen var. Min kropp njöt! Som sagt, så känner jag mig lite mer rörlig. Har även fått en god frukost nu efter träningen framför det engelska bröllopet. Men var blev kyssen av?! Eller missade jag den? *ler*

Ska fortsätta vila lite nu innan det blir jobbdags!

Puss och kram