Ännu en dag mot sitt slut..

Hej på er!!

Vilken dag! Ganska intressant och rolig, men man slutar aldrig förvåna sig över för vad slags människor det finns. *ler* Då är det bara att vända deras humör till det goda.  Eller hur?

Ska snart gå till sängs efter en ganska lång dag. Blev jobb både på Havnekrogen och Fortet och det har verkligen varit en toppendag.

 

Ja, som sagt.. Gjorde mig iordning inför jobbet och förberedde det som skulle tas ner till Havnekrogen. Gick ner och när kockarna kom förberedde vi lite skyltar och öppnade upp. Till en början kom en hel del folk och vi tänkte att det skulle komma lite mer människor, men det lugnade ner sig, så vi stängde rätt tidigt. Istället blev det fortsatt jobb på Fortet och där avslutades även kvällen.

 

Ikväll kom mitt hjärta hit. Han ska jobba i natt på hotellet, så det var härligt att se honom. Det kommer ju bli en bra vana, även om vi jobbar olika tider. Så imorgon åker vi hem tillsammans till Sverige igen. Ska bli ganska skönt att komma hem till lägenheten, även om alla vardagssysslor väntar där.

 

God natt på er!!

Njut av helgen och umgås med nära och kära.

 

Puss och kram

Kommentera här: