110831

God Morgon!!

Då var vi på väg igen.. Leva i väska blir man bra på och det komiska är att jag har mer saker med mig till jobbet än utomlands... *skratt* Så är det bara!
Är dock lite tröttis nu på morgonen, även om det gick ganska smärtfritt att komma upp idag. Så lite jobb blir bra så kroppen vaknar till, eller hur?

Sovit gott har jag i alla fall gjort. Tänk att ens egen säng alltid är bäst vart man än går. Vanan säkert, men när man längtar hem är sängen en stor del. Jag sover ju i och för sig som en stock var som helst när jag jobbar. Är man tillräckligt trött somnar man på en stol, som på en soffan, som på en säng. Hur bra sömnen är, det är en helt annan sak. *ler*

Det är helt okej väder att jobba dessutom, men jag saknar solen och värmen. Det är faktiskt så skönt att få vakna till fint väder, ta sig ett dopp på morgonen och avnjuta en god frukost.

Nu ska jag sluta drömma. Min hjärna tror fortfarande jag har semester.. *ler*

Kram på er!

Ännu en dag har passerat obemärkt förbi...

Ännu en dag har passerat rätt obemärkt förbi... Lite uträttat har det i alla fall blivit, som träning och en sladd till mobilen. Annars har det varit lugna puckar och packning och jag känner mig frustrerad över hemmet.. *ler* Men nu börjar det hända lite mer och jag kanske får min hall ommålad som jag vill med nytt golv i trappen! *yey*

Efter jag bloggat bar det av för frukost. Har verkligen en så stor appetit efter Turkiet.. Helt otroligt och dessutom hungrig så ofta. *skratt* Hälsade på i huset och gosade med H:s systerdotter. Har snosat extra mycket nu.
Kom hem och gick för att träna, powerwalk, magträning osv. Sedan hem och duscha och vi såg på filmen som vi hyrde igår - The Mechanic. Riktigt bra film, så det var skönt och slappt.

Matdags igen och idag fick jag mig en kycklingsallad med fetaost och sedan har vi bara varit hemma och packat, slappat och inte mycket mer..

Ointressant dag, men en bra dag innan arbete. Jag kommer behöva det. *ler*

Hoppas ni har haft en toppendag!
Puss o kram

Äntligen lite semesterbilder från härliga Turkiet...

Nu kommer våra semesterbilder, eller några fler i varje fall...Första kvällen framme i Antalya...

Första måltiden - Lahmacun och till det Ayran - Mums!

En vacker dag, som alla dagar...
Husse undersöktes av tandläkaren denna tisdag
Lilla Moi posar i nöjesparken
Breakfast-time! 

Lunch-time!! En typisk lunch för H om man tar bort frukten...  (Som ni vet så har ju jag en förkärlek för att fotografera mat... *ler*)
Mitt hjärta njuter av sin semester

En liten dam har nyss vaknat upp efter sin dagliga tupplur på stranden..
Turkiet gav mig tillbaka mina fina händer igen! Saltvattnet är svaret!
Någon var hungrig som vanligt *ler*
Resultatet av denna semester är i alla fall att vi har ätit mycket, badat, solat lite och fått lite färg. Min andra hälft är ju som en pepparkaka, medan min egen färg vill flagna bort.. Den som var så fin... :-(
Semestern har varit toppen! Jag är fortfarande helt lyrisk!!