111231


Årets sista dag!

Så idag blir det årets sista god morgon. Hoppas ni har sovat gott. Vaknade redan för en timme sedan och kom upp ganska fort, för det gick visst inte att somna om idag.
Idag väntar en nyårsafton och jag hoppas den blir toppen, med mycket glädje och mycket värme.

Har sovit gott i min säng inatt. Somnade efter Braveheart igår. Vilken film! Men vi hann ändå titta på Apornas planet under tiden. Det var en riktigt bra film och med mig som har en förkärlek för schimpanser och apor, blev helt såld och det var lite hjärtskärande många gånger. Det rett djur som jag bara tycker är så sött, men de kan ju vara farliga, men jag väljer att se den fina sidan.

Nu ska jag vakna upp med lite kaffe och sedan väcka mitt lilla hjärta. Ska försöka få ihop en årssummering också. Den kommer om inte allt för länge..

Puss o kram så länge!


              

Plockmat, Tvätt och Nyårsplaner


Hej hej!

Då har även denna underbara dag nått sitt slut. Har sjunkit ned i soffan med en mycket mätt mage även idag, efter lite god plockmat. Tur vi inte köpte lika mycket som annars, för en hel del blev kvar. 
Jobb, tvätt, en hel del handling, nyårsprat och mycket mer.. Ännu en underbar dag detta år och snart är det slut...

Dagen försvann riktigt fort förbi idag. Jobbade på ordentligt och det gick med en rullande fart. När arbetsdagen gick mot sitt slut, åkte jag hemåt tillbaka med tåg. Skönt, men jag ville bara komma fram. Pendlandet är inte alltid lika frestande. 

Kom fram och blev upphämtad av mitt hjärta. Åkte hem, köpte fyrverkerier för i år. Samma fina som förra året. Den var riktigt bra. Kom hem och packade upp, satte igång tvätt och fixade.
Jag och mitt hjärta gjorde en liten lista och begav oss ut för att handla. Åkte runt och så hälsade vi på hos hans familj en sväng och pratade lite om morgondagen.

Väl hemma igen har det tvättats, duschats och lite senare gjorde vi iordning lite plockmat. Vi köpte inte så mycket idag, utan lite lagom. Som sagt så blev det en hel del över. *ler*


Mycket matbilder, men imorgon kommer nog lite nog bilder på min outfit, vad det nu kan tänkas att bli...
                


                 


                          

Nu blir det snart lite film och mys innan sängen. Kommer säkert slockna inom snar tid. Har ju ändrat lite på mina sovrutiner.. *ler*

Hoppas ni har haft en helt fantastisk dag och att ni tillbringar er morgondag med människor ni tycker om, vänner som familj.


Puss på er!!

       

111230


                 
                          Kebabsallad för alla som inte ser med min mörka bild


God Morgon!!

Full fart på jobbet igen. Lika pigg som de andra dagarna, men så blir det när man kommer i säng om kvällarna. Sista dagen på jobbet innan det bär av hem. Hade en superhärlig lunch igår med min väninna från gymnasiet, en skön springrunda och en god middag med min kollega. Sedan somnade jag ännu en kväll medmycket mätt mage.

Ja, nu är det snart helg. Lite konstigt men sant. Har haft så otroligt svårt att bestämma mig inför nyår. Fick ännu ett mycket spännande erbjudande igår. Hade så otroligt gärna velat gå, vänner, middag, spel! Fick ju tidigt även ett av min kära kusin och det var vad hjärtat ville, men ibland går inte allt som man vill.
Anyway, så idag måste allt bli klart.

Tillbaka till gårdagen så var det en toppenbra dag igen. Jobb från tidig morgon till sen kväll. Lunchen tog jag på stan med min gulliga väninna. Det var verkligen så roligt att ses igen! Ett efterlängtat möte.
Sedan jobb, solning efter det och så gav jag mig ut på en skön löprunda. Behövligt så mycket som jag har ätit denna vecka. All god mat lär ju sätta sig! Så nu längtar jag efter mindre portioner! *skratt*

Duschade och så åkte vi iväg till en libanesisk restaurang, men jag var inte så sugen på tung mat, så en salald fick det bli. Dessutom har jag längtat efter riktig kebab - mums!! Det var inte alls fel.
Blev ju supermätt igen, men somnade gott vid halv elva. That was my day!

Nu ska jag fortsätta här!
Njut av dagen kära vänner!!

Puss o kram