Köksbord, bunkar, grillpanna osv..

                     
                               Fullpackat var namnet! Inte mycket mer som fick plats.

Det har varit en fullspäckad, men rolig dag. Vi åkte ju iväg till Karlstad på förmiddagen och hann med en hel del shopping under de timmar vi tillbringade där. Det blev ett och annat, allt från köksbord, bunkar till en tillfällig tv-bänk. Lite träning har hunnits med ikväll och nu en vilostund i soffan.

Åkte ner vid tio för att H skulle göra några ärenden och jag gick till lägenheten och tog lite mått på några saker, samt ringde ett par telefonsamtal.
Efter ett tag åkte vi vidare mot Karlstad. Där skulle det stora inhandlandet börja. Vi åkte ut och kollade på köksbord. Hittade ett fint med sex stolar, i mörk ek och svartbetsat. Inte alls fel. 
Inhandlade och packade in allt och fortsatte mot lägenheten för att hämta min dammsugare, skurhink, strykbräda osv som jag lånat ut till sys nu när hon bott där. Man ska vara snäll mot sin familj, det lönar sig.

När vi skyndat oss där, åkte vi vidare öfr att inta lite frukost/lunch, så vi skulle orka med turen på Ikea. *ler*En kycklingsallad till mig och en kebabtallrik till pojken.
Sedan blev det en tur till Ikea och vi fortsatte inhandlandet. Det blev som sagt ett vardagsrumsbord, en tv-bänk, stekpannor, knoppar, beslag osv. Så när vi lämnade lite efter tre vad vi fullpackade och så även bilen. 
Inhandlade lite dryck och fortsatte hemåt.                      

                     

Väl tillbaka åkte vi till lägenheten och packade upp allt. Passade på att diska rent lite och börja plocka in. Till huset och vi skulle båda iväg och träna på var sitt håll. Jag packade ner lite skor först och fixade lite och sedan blev det en tur till gymmet. Var där och körde blandad kondition i 40 minuter. Stretchade och gick hem.

Här blev det god mat och en skön dusch.  Efter det CSI NY och vindruvor. En mycket bra kombination. Har även hunnit prata med min mormor. Mysigt!

Nu ska jag ägna mig åt att fortsätta min vilstund i soffan!


Kramar till er!

110228 - Mariadagen

God Morgon!

Idag var det upp och hoppa, även om jag var lite trött, men det ska nog gå. Får kanske tillåta mig att sova imorgon om det finns tid. *ler* Det kommer bli en låång dag gissar jag på!
Somnade ändå inte allt för sent, men det tar ju en stund innan man varvar ner. Men det här ska nog bli bra. En liten morgonstund med kaffe, sedan är jag på G.

Vi åker lite efter tio idag. Några ärenden ska uträttas och vi måste upp till lägenheten innan. Sedan bär det av för lite shopping. Det är både bra och dåligt. *skratt*


Sist men inte minst vill jag gratulera mina kära systrar idag också, på Mariadagen.

Hoppas ni får en fin måndag och en bra start på veckan!

Puss o kram

Ångrat många klädköp...?!

Tingeling!

Nerkrupen i soffan och snart och redo för lite vila. Den är välförtjänt efter dagens duktiga knegande. Vi tog en tur till lägenheten igen och plockade upp kläder. Nu är vi hemma och jag har letat möbler, så imorgon blir det nog en resa till Karlstad till slut för lite inhandlande.

Flitig har jag varit for sure. Jag började att plocka förut ganska direkt. Inte mycket vila är inte. Har plockat papper, pärmar, tidningar osv. Rev ut ur garderober och packade, samt kastade. När H kom hem var mycket fixat, så med lite yoghurt i magen och mat till honom for vi iväg till lägenheten igen, med mera saker. Bar upp och började hänga upp kläder. Det är första gången jag ångrar att jag har så mycket kläder och ändå tycker man inte att det är tillräckligt. Kanske pga få garderober i sovrummet. Om jag själv fick bestämma skulle jag ju ha en walk-in-closet. *ler* Typisk tjejdröm. Men man får ta det som det är och detta ska fungera, med lite vilja.

När allt var uppackat från denna runda med kläder (kan tilläggas), så handlade vi lite chips till ikväll. Har som sagt kollat lite och ska byta om till mysisar och sedan blir det myskväll med gott!

Hoppas ni har haft en fin söndag!

All Kärlek

Ny chipssort som måste provas!