110731

Hej på er!!

Här är jag hemma igen och ligger utslagen på soffan. Ingen ork till något, helt sjukt. Men tre och en halv timmes sömn känns av och eftersom jag sovit dåligt i flera dagar så, nu är det dags att re-charge the batteries! Är ändå helt toppenglad efter veckan i Norge. Den har varit fantastisk. Sju dagar har flygit iväg och det har varit fullt på Havnekrogen. Vi slog dessutom nytt rekord igår! Crazy day, som avslutades väldigt trevligt med min chef och min kollega.

Torsdag, fredag och lördag har gått i springande fart. Vi har rent ut av sprungit i tolv timmar om dagarna, men vad roligt det har varit. Det var bara gårdagen som var lite mer kaosartad, men alla dagar har sitt slut och vi klarar det tillsammans.

Igår var vi alla dock helt slut efter dagen. Det var en allmänt rörig dag som sagt, men när den var slut, blev det ingen utgång, för ingen av varken mig eller C orkade. Vi tittade på varandra och såg ut som trasor. Satt och pratade länge med vår chef och åt bland annat färsk frukt av alla det slag. Återhämtning av att vi inte hunnit äta så mycket under dagen. Det var så skönt och bara få prata ut och ventilera, samt bara njuta av kvällen/natten. Ett bra slut på denna jobbvecka.
Duschade och fixade, samt packade. Somnade vid fyra helt slut och vaknade vid halv åtta imorse för att möta upp H vid åtta för ltie frukost. Uff vad trött och illamående jag var. Mitt typiska trötthetssyndrom. Men märkte det redan igår morse när det var andra dagen på rad som jag inte kunde somna förrän halv 4 på natten och så vaknade jag vid tio av att vara illamående och hungrig på samma gång.

Tog kvart i nio-båten över och H körde första biten till Sverige, så tog jag sista. Kom hem och packade upp, tvättade, låg och vilade. Har försökt äta lite efter att vi har handlat och så har vi hälsat på H:s syster och döttrar, samt hans mamma en ltien stund. 

Nu är det vila som gäller och någon har redan slocknat bedvid mig.


Kram så längeDagens lilla My              
             

110728

             
                                                     Frukost-time!!

Hej hej!!

Hoppas allt är bra med er! Här är det tipptopp. Jag har fått sova ut idag, efter gårdagen och visst är det bra, när man haft en dag som slagit vårt rekord på Havnekroa. Det är ju så kul! *ler* Men shit vad vi sprang. Det kom folk från överallt och det var lite av en never ending story. Jag gissar på att denna dag är precis likadan, för solen skiner och värmer börjar ta vid. Motion, here we go! *ler*

Annars har dagarna här gått med full fart. Det har inte varit supermycket, förrän igår, men det har ändå rullat på och kvällarna har avslutats av en skön dusch och sedan sängen för att titta på tv och sussa. Bra sätt att koppla av på och varva ner. Det kan vara svårt när allt går i hundrafemtio annars.


En liten jag med dagens outfit, där mina nya älskade sandaler från Deichmann är på:

               

Annars har allting varit bra. Det är väldigt skönt att vara här på sätt och vis. Även om jag saknar lägenheten, så är det skönt just nu. Man behöver inte tänka på vissa saker som man måste när man kommer hem. Kännas som man kämpar och kämpar utan något slut. Under ytan finns mycket som man inte ens kan föreställa sig.

Anyway så tänker jag njuta av min lediga tid nu och inte tänka för mycket.

Kramisar

110727

             
                                           Min goda middag i måndags....


Hej kära vänner!

En ny dag är här och onsdag dessutom. Mycket jobb på g och visst är det bra. Har haft en lugn och skön frukost efter en härlig löprunda på morgonen. Så nu är jag lite på G och redo för att dagen ska ta vid.
Idag kommer dessutom han med stort H (i dubbla benämningar) hit och det är ju alltid trevligt att träffa honom. *ler*

Ett längre inlägg kommer senare ikväll eller imorgon, för nu måste jag börja röra på mig!


Kram kram