Getingar! Redan...?

Tingeling!!

Då var jag här igen.. Har haft en ganska fullspäckad eftermiddag/kväll sedan jag kom hem tidigare idag. Satt till lite över sju och då var det på tiden att ta kvällen och börja laga lite mat. Dagens nya recept att prova, det var ugnsbakad lax med ett litet täcke av parmesan. Till det serverades potatismos och kokta grönsaker. Mums! Självklart får jag ju göra om receptet till min egen smak, men det blev bra och smakade lika gott som det luktade.

      

Hela eftermiddagen har jag suttit med papper. Tiden har runnit iväg och jag har fått mycket klart. Det är alltid lika skönt.
Började med maten som sagt och allt gick bra. Det var enkelt att tillaga och smakade riktigt gott. Alltså en maträtt att laga igen. 

       

     
Precis när vi skulle sätta oss och äta trampade H på något. Det visade sig vara en geting?! Hur kom den dit och den levde dessutom. Det kan ju inte finnas getingar ute och så mycket som vi städat lägenheten från tak till golv så kan inte den ha funnits i lägenheten. Den kan komma från vinden, som vi inte varit på sedan vi flyttade in. Kanske finns det något hål i taket någonstans. Har verkligen ingen aning... Hur konstigt som helst...


Anyway.. Imorgon är det en helt ny dag och fredag dessutom. Ska åka till Karlstad och hjälpa min kära syster. Så åker troligtvis imorgon eftermiddag. Hinner göra ett och annat innan då, vilket alltid är bra.

Men nu ska jag lämna er, för en stund i alla fall. Måste beställa lite saker till lägenheten. Finns fortfarande mycket som behövs för att det ska bli iordninggjort.

Puss och kram

Våffeldagen, några dagar senare...

Har precis kommit hem efter en mysig lunch och fika, med våfflor och muffins. Dagens höjdpunkt helt klart. *ler* Ska strax sätta mig ner med lite papper och fortsätta med det ett tag framöver innan jag ska börja med middagen. Dagen har varit rätt aktiv med både det ena och det andra. Känns hur skönt som helst.

Vi började ju morgonen med att lämna bilen och fick därmed en skön, relativt lång promenad. Kom hem och började nästan direkt med att städa. Passade på att ta alltihop, dammtorkning, dammsugning, skurning osv.. Lika bra att det blir klart. Kändes skönt att kunna sätta sig med lite yoghurt efteråt och ringa lite samtal innan det blev dags för träning.

Pratade med H:s syster, som jag ser som min egen. *ler* Lite lättare så ni hänger med bara. Bestämde fika och det blev det efter att jag varit och tränat. Körde ett lite lätt pass på 30 minuter löpning och styrketräning av ben och triceps. Mjukstart när jag varit så lat de här dagarna, men man ska vila om kroppen och psyket vill de någon gång ibland.
Kom hem, duschade, tog med muffins och åkte över. Hos H:s syster bjöds det på hemlagade våfflor med sylt och grädde. En försenad våffeldag som vi helt enkelt kunde ta igen nu. Muffins till de som ville ha och mycket prat och skratt. Det var en skönt break för dagen.

Nu är jag ju hemma igen och kan sätta mig med lite papper i lugn och ro, med harmoni i kroppen. När man gör roliga saker om dagarna stimuleras man verkligen och det har jag gjorts hela veckan nu. Helt underbart och mer blir det! *ler*


Hör av mig om en liten stund när jag har tid igen!

Krameli kram

110331

God Morgon!!

Idag vaknade jag med många gruskorn i ögonen... Trodde klockan var halv tio och tänkte att det var skönt att jag har fått sova så länge, men icke sa nicke.. Klockan var en timme tidigare och H kom hem från sjukgymnasten. Så kom upp efter att ha bäddat sängen och nu är jag här.

Nu ska vi iväg och lämna bilen, så får vi en välbehövlig promenad tillbaka på vägen. Kanske vaknar till och framför allt piggnar till ordentligt. Det får vi hoppas. Sovit gott inatt har jag i alla fall gjort. Kunde fortsatt i timmar. *ler*

Idag måste jag städa resten och vara duktig. Träna vore också bra, så som jag slarvat, men min kropp och lilla jag har behövt lite vila innan allt sätter fart.

Nu måste jag skynda mig!!
Hoppas ni får en fin dag!

Puss och kram