Grillmat och värmande ord


              


Hej mina vänner!

Vilken underbar dag jag har haft! Ja, idag igen... På den har jag hunnit äta frukost i solen - vattenmelon. Ni vet min stora last under sommaren! Har även solat ett par timmar, varit ute på en härlig löprunda, städat och lagat god grillmat! Åh, vad jag njuter av livet just nu och jag tar verkligen tillvara på varje dag som är.

Ja, min dag har ju varit helt fantastisk! När jag väl fick upp H ur sängen, försvann han en sväng och jag handlade lite och joinade honom senare för en mycket glad överraskning.
Åkte över till H:s familj, åt lite frukost - Vattenmelon och satt sedan i solen ett par timmar och njöt! En härlig sommar är kanske på väg! *ler*

              

Vid halv fem drog vi oss hemåt och jag hoppade i träningskläderna och H drog iväg på fotbollsträning. En jätteskön löprunda blev av och jag fick upp flåset ordentligt. Mmm I like it!
Kom hem och stretchade, hoppade in i duschen. Passade på att dammsuga lite och när min darling kom hem blev det matlagning som stod på schemat.

Sweetchili-marinerad ryggbiff, med fetaostsallad, en potatissallad, chilibearnaise och bröd. *Yummie*            
             

Så nu sitter jag i soffan och njuter av fruarna på Wisteria Lane! Har även haft en härligt och givande samtal med min mamma. Man blir så glad över vissa saker och det värmer jättemycket. Lit ost och kex blir efterrätt nu när jag är ensam hemma en stund. 

Idag har för övrigt varit en liten tänkardag, på så sätt att jag är tacksam över hur bra jag har det. Är lyckligt lottad med ett bra jobb, en fantastisk kille och jag har hälsan i behåll. Jag säger verkligen tack och det är viktigt att man stannar upp ibland och inser sådana saker om man nu har det så. Ta aldrig något för givet, utan kämpa på.. Nu ska jag inte fortsätta bladdra på, men mitt djupa jag tycker ni ska tänka lite på mina ord.

Hoppas ni får en underbar kväll!!

Puss och kramis

                    

110531

Hej kära vänner!

Hur mår ni i dag? Jag vaknade lite över tio och mår rätt strålande.. Har lite för onda muskler, men får massera mig själv i nacken, vad gör man inte! *ler* Annars har jag sovit riktigt gott. Har även pratat med min kära mor en liten sväng och väntar på att det ska bli mer.

Vi såg ju på film igår. Giallo hette det den. En thriller skulle jag nog kalla den, men den va rätt bra och spännande. Handlar om en kvinna som kommer för att hälsa på sin syster som lever i modevärlden. Systern blir bortrövad och hon gör allt vad hon kan för att hitta sin syster.

                 

Efter filmen blev det glass och sedan sängen. Så nu ska det snart bli sol hade jag tänkt. Ska seom jag får upp den dä jag är tillsammans med och så kanske man kan komma ut och bättra på brännan, så man inte ser ut som en vit albino längre.

Kram på er!

Adrenalinkick och somriga kläder

Har intagit den halvliggande positionen i soffan för kvällen, men ska strax resa mig för att gå och hyra film. Det är bara så skönt allting! Fick även en liten löprunda ute ikväll och den satt fint. Vad jag njuter av att bara komma ut! *ler*

Löprundan var som sagt helt underbar! Även om den inte var jättelång, så är det viktigt att kroppen orkar med och det var lagom för dagen. Njöt av solen och hur adrenalinkicken kommer igång. Jag helt fullkomligt älskar den känslan. Hem och stretchade, tog en lång dusch och hoppade i líte somriga kläder. Det är ju så skönt att få ha lite shorts och somriga toppar på sig.
Började med maten, en lövbiffgryta med ris. Det var verkligen inte fel, jag stod för grytan och H för riset. Så vi blev mätta även ikväll, men något gott kommer säkerligen slinka ner i magen. Vi köpte glass sist gång vi var hemma, som vi inte provat, så det är nog på tiden. Eller hur?! *ler*

Annars har jag saknat min systerdotter en del... Har fått en dos av H:s systerdöttrar idag, vilket var välbehövligt så nu saknas bara min systers. Helt otroligt att man kan sakna de små liven så mycket, att de kan linda en runt sitt lillfinger så lätt. Man tänker en del på dem när man är i Norge, när man inte är i total fokus på jobbet.

Men men nu ska jag röra på mig.

Puss och kram!

    
Ser lite vit ut, men vad gör det när man få se lite somrig ut...