Skidstrumpor på..


Ihopkurad i soffan, så sitter jag nu här med en kopp te och skidor på teven. Ja, det finns ju inte överdrivet mycket man kan göra som sjuk. Andfådd över att gå i trappor eller när man fysiskt anstränger sig överhuvudtaget. Men jag vilar på det bästa jag kan!


          


Vårt vardagsrumsbord som ser ut som är fyllt av mediciner och allt möjligt.
           

Idag kör jag med mina skidstrumpor, eller det har jag gjort nu när jag har varit hemma. Det är verkligen fantastiskt skönt att vara varm hela tiden. De är på dygnet runt. Man ska vara varm när man är sjuk.

Annars idag har vi ätit frukost, sent som vanligt. Men det var bra skönt ändå. Har ringt samtal om H:s mobil. Han fick uppdateringar att utföra igår och efter det gick den inte att starta. Så nu måste vi ta oss till Karlstad och trebutiken för att fixa detta. Gaaah för teknik och elektronik ibland. Först måste vi bli friska och dessutom ha tid. *ler* Livet är inte alltid på sin rätsida, men lite i-landsproblem får man stå ut med.
Det kunde ha varit värre!

Puss o kram på er så länge

111130

Morning!!


En lika förkyld liten dam har vaknat idag igen. Att det inte vill släppa. Det är mycket tjat om detta, men jag har inte tid och vill inte vara sjuk. Jag ska ju jobba imorgon! Hoppas jag blir frisk!
Har sovit djupt inatt, men med mycket mardrömmar.. Nu väntar dock en ny dag med lite nya händelser hoppas jag.

Sista november och värme. Vaknade vid sex-sju-tiden imorse av en rethosta som hette duga. Kom upp och det hällregnade ute. Det brukar ju itne vara plusgrader, men vem vet. Det kanske kommer fortsätta vara varmt långt fram i december.

Dessutom är jag ledsen att jag inte bjudit på några bilder, förutom på mat. Jag ser ut som ett livs levande lik, osm vandrar omkring. Ingen vacker syn om jag ska vara ärlig. Så watch out!
Här kommer hon...
 
                
               

Nu ska jag få upp mitt hjärta...


Puss o hej!

Den hemlagade är den bästa

Åter tillbaka och snart redo för sängen. Ännu en dag är snart över och tiden bara går. Den går dock lite för fort när man inte är kry och vill bli det inom snar tid. Hoppas, hoppas!
Vill bara bli det pigga lilla energiknippe som jag brukar vara. Lite melon kanske gör susen? Mat brukar vara bra när man inte är hundra. Dock är det inte speciellt tilltalande.

Här kommer kvällens middag - Pytt i panna


         


         

Jag verkligen älskar hemmagjord pyttipanna. Det är kalkon-prinskorvar och kalkonköttbullar. Det komiska är att köttbullarna smakar precis som vanliga. Korven smakar som kycklingkorv, men det är ingen otrolig skillnad och smakar som korv gör. Jag är ju ingen korvälskare så är väl inte den bästa jämföraren när det kommer till denna produkt. Bra är det i alla fall! *ler*

Efter maten har jag legat i soffan och haft det skönt. Har varit rätt trött en stund, men då var det skönt att vila ögonen på Desperate Housewives. Har flyttat bilen till långtidsparkeringen och nu vilar ögonen på House.

Det är vad jag ska fortsätta med...

Kram kram