111031


God Morgon och välkommen sista oktober!

En ny vecka har påbörjats och jag sitter med morgonkaffet, innan kroppen ska iväg och motioneras. Solen skiner ute och det får verkligen hela mig att piggna till.
Däremot har jag sovit oroligt inatt och vaknat av och till, men pigg var jag så det hoppas jag ska fortsätta hela dagen lång!

Idag väntar Norge på mig. Det ska bli roligt ändå, men min ledighet har varit otroligt bra för mig, trots att det har varit full fart.

Nu ska jag njuta av min morgonstund innan jag ska iväg!

Kram på er

Underbara söndagkväll


Mysoutfit på - check! Ja och så är man nerkrupen i soffan ordentligt. Sängen om ett tag och sedan har vi en ny dag. Gottar mig lite så länge och dricker te till det. Jag fullkomligt njuter av söndagar. Som jag har sagt så är det bästa dagen på veckan för mig. 

Det mesta är klart och med det även dagen. *ler* Började packa här hemma och gjorde klart det mest, kollade saker åt en väninna, lade en ansiktsmask, åkte och fick lite mat i magen, vilket inte var fel och tog det lugnt ett tag.
Kom hem igen och tog hand om det sista med tvätten. Kärleksmumsen blev helt klara, uppskurna och nedstoppade i lådor. Det tog sin lilla tid för dem, men gott blev resultatet.

Har fortsatt packningen. Små steg i taget är ju det bästa ibland.. *ler* Nu har jag dykt ner i soffan och är fast där!

Här kommer bilder på min nya fina klänning- Voila!
Tajt och med strass, me like!


Jag har dessutom tänkt på en sak ordentligt idag, en sak jag måste jobba på, en brist. Nu kör vi och det kommer gå mycket bättre om jag blir av med den. Alltid något att bita i, men man måste om saker ska bli tipp topp.

Puss o kram till er!

Kärleksmums!


              

Här har man sprungit runt som en flitig dåre hemma! Resultatet slutade med att det blev en plåt med kärleksmums bakat! Smaka får jag göra när allt har stelnat till.. *yummie*
Resten av dagen ska det packas och vilas det sista. Allt för att kroppen ska vara laddad med energi!

Dagen idag började faktiskt med ett humör som inte var allt för bra. Jag tänker för mycket helt enkelt och jag ska försöka sluta med det.. Frukost i huset och så hämtade jag hem min lampa till vardagsrummet. Bara skolböckerna kvar.
Efter frukost blev det tvätt, städa lägenheten och dammtorka alla lister i lägenheten (riktigt pillgöra), dammsuga, göra rent badrummet, tända upp ljus överallt och fortsätta tvättandet. Pricken över i:et blev att baka och muffins som jag hade tänkt kunde det inte bli, för formarna var slut och ingen av oss orkade pillra sig iväg. Det blev kärleksmums och lite får allt följa med till Norge och kollegorna. Jag gillar att ge helt enkelt. Dock lär man sig vilka som utnyttjar sådant och vilka som är äkta.

Nu ska jag strax bege mig ner mot tvätten igen och sedan hoppa i duschen. Packningen väntar som sagt fortfarande och det ska jag ta tag i.

Vad har ni hittat på idag och vad ska ni göra resten av dagen?

Krameli kram