En stressande hormon som irrar runt


Idag känns det mest som en stressande hormon irrar runt och gör allt för att stressa mig fast jag har god tid till allt. Allt var bra när jag vaknade idag och medans vi var och fikade med en vän, men efter det har min kära utsöndrat stresshormoner som pickar mig till att känna mig som en allmänt rörig och irrande höna! *ler* Jag har ju i alla fall hunnit med massor. Det är en sak som är säker.

Jag hade ju mitt sköna morgonmys, fixade lite allt möjligt hemma och gjorde mig iordning. Var iväg och inhandlade lite proteinbars och så bar det av för en härlig fika i solen. Så himla skönt och avkopplande!

Efter det kom jag hem och fixade lite, betalade en räkning, packade, lämnade in ett par skor hos skomakaren som han skulle göra om pga att de blev så dåliga sist. Det är bra service det!
Hem igen och bytte om till träning. Fick en 20 minuters löpning, träning av biceps, triceps och rygg. Känns som ett bra pass en dag som denna.

Skyndade hem och har duschat, packat, varit iväg och hämtat skorna, diskat, kastat sopor och massa vardagliga ting. Nu är jag färdig och snart redo.

Nu ska jag bara slappna av och njuta! *ler*


Kramisar

Dagens Outfit


Kavaj: H&M
Topp: Vero Moda
Jeans: Wrangler
Skor (som inte syns) : Stövletter från Nilson Shoes


              

120430

Morning!!

Sista dagen i april och snart maj! Wihuu! Startade dagen med ett mail som verkligen värmde i hjärtat. En kaffe på det och snart dags att göra sig iordning. Jag är verkligen så glad!
Denna vecka bjuder på äventyr mot Norge, där jobb visserligen väntar, men det ska bli riktigt roligt och jag ser så fram emot det!
Hoppas ni får en jättefin valborgsmässoafton och när jag ändå är igång, önskar jag er en fin och skön ledig första maj.

Även inatt har jag sovit som en sessa. Att vakna var inte jätterolgit, men välbehövligt. Nu är jag uppe och på ett strålande humör. Ska ta och göra mig klar strax och fortsätta vidare mot en trevlig fika.

Kramar till er!!