121230

 
God Morgon!!
 
Idag väntar ett litet nytt äventyr på annan destination... Det ser jag verkligen fram emot. Jag hinner till och med en liten kort morgonstund innan H vaknar till och vi ska röra på oss.
 
Gårdagen var för övrigt rätt härlig. Humöret var ganska mycket på topp. Finns småsaker som kanske kan dra ner på det, men jag bryr mig inte så mycket längre. 
Jag tog tag i manikyren och sydde upp byxorna som jag skulle. Sedan packades kläder och fixades lite. Var iväg en sväng och busade med lilla M, innan vi fortsatte hem för matlagning. Skulle bli rester från igår, men det blev lite pannkaka av allt och ibland ska man inte göra tjugo andra saker samtidigt som man lagar mat. Shit happens! Det blev bra till slut, vilket är det viktigaste och mätta blev vi!
 
 Lilla moi igår
          
 
Kvällen blev lugn. Pratade med mams lite och slappade. Försöke att inte komma isäng alldeles för sent, för då skulle man vara död idag. *ler*
 
Men nu måste jag fortsätta...
 
Puss
 
 
 
 

Toppenmorgon!

 
Den här dagen har verkligen börjat bra! Vaknade på riktigt bra humör, hade min mysstund och gav mig iväg till gymmet. Morgonträning - hur underbart som helst! Jag njöt verkligen varenda sekund. Förtom lite frukost, så har jag varit runt i lilla Åmål och småhandlat lite välbehövligt. Nu ska jag vila lite och shoppa på nätet! *ler*
 
Som sagt så har tiden gått otroligt fort. Tultade iväg genom slasken och började dagen med ett härligt gympass. Körde en halvtimmes löpning i lite ökande takt. Stretchade, tränade armarna och körde slut på magen. Det är bara bra dock! Måste köra lite hårdare nu när jag kan!
 
Promenerade hem genom slaske och blev genomblöt om mina stackars fötter. Väckte H, duschade, plockade ihop lite mat och åkte till huset för lite frukost.
Väl hemma, blev det att göra sig iordning lite och sedan bege sig ut för lite småshopping. Lite lactiplus en slips och mat fick det bli. Måste förbereda lite inför Norgeresan. Så då måste jag även sätta mig med så roliga saker som att fila ner naglarna och lägga upp mina byxor. Det ska i alla fall bli jätteroligt att komma tillbaka. H sade igår att han saknar Norge och vi trivs ju väldigt bra där.
 
Före lite shopping måste jag dock sätta mig med förberedelserna, för annars kommer det aldrig bli av... *ler*
 
Hoppas ni njuter av helgledigheten!!
 
Bamsekramar!