120730

 
God Morgon!!
 
Uppe och hoppar sedan sju! Snart väntar Norge ett besök. Nu har jag fått vara ledig några dagar och gårdagen var en väldigt givande fri dag, så känner mig rätt fit for fight för lite arbete. Bröllop väntar igen till helgen och hoppas gör vi på att även det ska bli bra.
 
Gårdagen var allmänt slapp och skön! Vi handlade mer under dagen, tog en tur med bilen, jag var rastlös, lagade mat, kollade lite på OS och så... Det hände inte mycket mer.
 
Nu ska jag röra på mig! Önskar er en helt toppen dag!
 
Kramar
 
          

120729

 
Söndag, härliga söndag! Sista dagen ledig innan jobbet startar imorgon. En skön ,men ganska produktiv vecka har gått. Dock med små missöden som vi hoppas ska rättas upp. Annars är jag rätt redo för en ny arbetsvecka som säkerligen kommer bjuda på både gott och ont. Finns alltid saker här i världen man önskade inte fanns.
 
Har sovit jättegott även inatt. Vaknade vid tio och påbörjade min morgonstund. Just nu försöker jag ordna med ett och annat samtidigt. Tog en promenix för att handla lite och så gjorde vid en god och stor frukost! Helt och hållet min stil!
 
Efter det har jag fortsatt njutit och vi har tagit en skön promenad ute. Varför inte passa på är det är skönt ute! Inte jättevarmt, men en fin dag helt enkelt.
 
Titta, jag har fått lite färg äntligen! Inte jättemycket, men lite i alla fall!
          
 
Kramisar

Kalas

 
Regnet öser ner! Helt otroligt att vädret kan vända så från dag till dag. Vi har ändå fått supergod grillad mat! Det var supergott! Ett trevligt kalas med familjen. Mat, tårta, presenter och mycket prat, som alltid. Precis som det ska vara! Dessutom har minstingen lärt sig tilltala mig, hur rörd blir man inte av det! ♥
 
Innan kalaset blekte jag tänderna lite, duktigt av mig som slarvat. Fixade mer hemma och gjorde mig klar.
 
 
Blev utsläppt hår tillslut. Alldeles för fuktigt ute!
Toppen är så snygg... Genomskinlig upptill och fodrad nedtill. H&M såklart!
Kjolen är från Mango.
 
           
   
           
 
Kom till huset och detta blev presentbordet!
          
     
Den goda grillade maten! Kyckling, kött, grillade grönsaker av alla de slag, grillad halloumi, en fräsch sallad och potatisgratäng. Massa mat - me like! Det finns inte mycket bättre än mat. Jag lovar att jag njuter av allt jag äter hemma. Så mycket älskar jag mat!
    
               
 
                
 
S hade bakat den goda tårta hon bakade på M:s födelsedag för ett par dagar sedan. Riktigt god tårta!
Väl hemma har vi tvättat ännu mer och jag borde gå ner till tvättstugan åter igen, men jag väntar tills det slutat ösa ner. Helt otroligt!
 
Nu börjar jag bli hungrig igen när jag ser dessa bilder... Måste nog besöka kylskåpet snart igen! *ler*
         
        
 
Puss o kramis!