Så lite kan göra så mycket

 
Vad tiden går fort! Imorgon är det söndag och dags för jobb och bröllop. Dessutom är det visst första juli, vilket känns ganska sjukt. Tiden går så fort. Har haft en helt underbar dag med mitt fina hjärta. Mår mycket bättre nu och är redo för ännu en vecka i Norge.
 
Ja, en toppendag har jag haft. Efter att inte ha mått så bra i veckan så känner jag mig piggare och gladare. Åt en mycket god frukost innan vi tog en biltur till Karlstad. Spontant, men vi behövde båda få lite miljöombyte och H framför allt nya skor. Så han blev två par rikare, samt en tröja och vi hann med mat och fika innan bion. Så vi hade gått om tid när det blev dags för den. Snowwhite and the Huntsman. Ganska bra film. Man  vet ju vad det går ut på lite grann, men jag gillade den.
 
 
                         
 
H:s snygga nya Dieseljeans. Cool färg och sjukt snygga!
                         
 
Maten som intogs tidigt av ett par hungriga vargar. Lunch som visst blev min middag *ler*
               
 
Har kommit hem och packat. Så nu ska jag sätta mig i soffan med jordnötsringar och te! Ja, lite ska man få gotta sig. Suget fanns så då är det bara att passa på! *ler*
 
Puss o kramis
 
 
 
            

120630

Hej kära vänner!

Lördag är här och jag mår bättre. Har ätit sen frukost för en stund sedan, även om jag varit vaken länge. Nu är vi ute på en biltur och får se vart den tar oss.*ler*

Puss så länge

Blodtrycksfall

 
Tjoho!!
 
Hur är allt med er? Här är det helt okej. Allt är inte på topp, mitt blodtryck sjunker lite väl hastigt de här dagarna, där av mitt illamående tror jag och min orkeslösa kropp som inte vill någon ting. Sånt är livet! Ingen idé att hänga läpp för det.. Har i alla fall haft en toppendag i mina ögon för tillfället.
 
Idag har jag fått goda råd angående det som hända skall inom fyra månader. Har ringt lite samtal och så tvättat och dammusigt lite. Alltid lika frestande med dessa vardagssysslor.
 
Tog mig till träningen och det är det enda som får blodtrycket uppåt och mig själv på en behagligare nivå. Kan vara jobbigt där och då, men bara pulsen kommer upp så kommer även blodtrycket.
Löpning och armträning blev det minsann, stretchning efter och så hem för en dusch.
 
Ja, resten av kvällen har ägnats åt att laga mat, ta hand om tvätten, prata med min kära mamma och inte så mycket mer vettigt. Jag vet att mitt liv inte låter superroligt, men dagarna får följa kroppen den här veckan. Pushar jag för mycket då kommer det inte gå så bra. Så mycket har jag lärt mig under dessa år med lågt blodtryck och hur min kropp reagerar vid mycket stress och press.
 
Kvällens outfit - Skönt slapp
 
Linne- H&M
Jeans - Har jag fått av S och har ingen aning om vart de är köpta
                           
 
                        
 
 
Kvällens delikata middag!
 
Fetaostfylldabiffar med ugnsbakta potatisskivor, samt en god sallad och sås!