120331


En otroligt fin dag att vakna upp till, förutom att det blåser rätt bra. Sitter nu och väntar mina älskade föräldrar som aldrig är i tid. *ler* Även om man vet att det är så, så slutar man aldrig hoppas.
Idag bär det i alla fall av mot Stockholm, dels för att fira systerdotterns 1-årsdag och dels för lite andra roliga saker. 

Somnade redan i soffan och min syster väckte mig och sa att sängen var bättre och visst är det så. Somnade lika fort och vaknade vid kvart över nio. Inte allt för död, men min hud såg inte allt för glad ut idag. Den gillar att vila sig från smink. *ler*

En lite trött fröken
          

Som piggnade till...
          

Iordninggjord och klar. Nu inväntas mina kära föräldrar, som har en tendens att aldrig vara i tid. Lite mer än en timme sena. Jag skrattar i alla fall åt det och är inte arg än. *ler*

Nu ska jag klämma på min systers axlar.

See you later!!

Puss o kram

Mat, mat, mat i stora lass!


Undra hur mätt man egentligen kan bli! Jag är det maximalt i alla fall. Ändå måste jag smaka på en tryffel till kvällstéet. Det ska nog gå bra. *ler*
Jobbet har gått tipptopp idag och efter det blev det en tur till min systers restaurang och hjälpte till att skruva barstolar. Resten av kväll har varit lugn och skön med en värmande dusch, mat och allmänt slappande. Underbart!

Mitt fina påskägg!
              


Den goda lunchen som bara slank ner i den hungriga magen...
              

Jobbet flöt på idag och vi hann med allt som skulle hinnas med. Kan nog bli lite mer jobb där, vilket bara är roligt. Det var en otroligt trevlig dag och efter jobbet gick jag ner till syrrans restaurang - Agapi. Hon höll på och skruvade stolar, så jag passade på att hjälpa till lite. 
När det var klart, fixade de mat åt mig och så åkte vi hem. Min snälla syster fixade en kycklingsallad, med fetaost, grillad halloumi, en grekisk hårdost, vitlöksbröd och tzatziki. Jag orkade bara lite mer än halva portionen. Min magen stod i så många hörn den bara kan. 


              

Hann även med en lång, varm dusch, lite slappande vid teven. Har pratat med mams och så kollar jag lite på om jag kan ordna ihop något bra.

Nu ska jag fortsätta soffmysa! Imorgon blir det 1-årskalas med familj i Stockholm. Så då kommer det vänta full fart.

Önskar er en fortsatt fin kväll!

Puss och kramis

Även lilla Arvid ser nöjd ut...Vilken härlig dag!! Hungrig som en varg var jag, när jag möttes av en sprudlande glad kollega. En bra start på dagen helt enkelt! Frukosten åkte ner i magen och så en proteinbar. Aptiten var visst stor idag. *ler* Sedan har vi jobbat på i rask takt och så blev det lunch.

Jag skyndade ner till Lilla Saluhallen som alltid och köpte min traditionella Ceasarsallad. Hur skulle jag klara mig utan detta. Med sallad och bröd i magen kommer jag väl rulla härifrån. Nu är jag mätt och då menar jag mätt. Även lilla Arvid ser nöjd ut. *ler*

Fick dessutom ett påskägg, gissa om lyckan var stor. Då vet jag ju vad jag ska ägna mig åt i påsk. Bild kommer lite senare idag.

Nu måste jag dessvärre ta och sätta lite fart igen.

Njut av denna underbara dag!

Kramisar