120531


Hej mina vænner!

Fem dagars arbete har redan passerat førbi, sjætte dagen ær på gång och tre dagar till væntar. Tiden går fort och jag hinner inte reflektera øver hur fort det går. Maj ær snart slut och jag har inte hunnit kænna av så mycket mer æn att jag har hunnit njuta av sol, personalfest och jobb. *ler* Imorgon ær det juni och æven den månaden kommer nog gå i rasande takt.

Ænda sedan jag kom i lørdags har tiden sprungit førbi. Sov inte så mycket på natten från fredag till lørdag, men trøtt var jag inte før det. Pigg var førnamnet trots att jag varit ute och gått en och en halv timme minst på kvællen. Det avr så varmt och det var bara så skønt att vara ute och røra på sig.

Væl hær var det full fart med det stora event som var. Jobbade från elva till sent, men han sjælvklart njuta av Sveriges vinst i Melodifestivalen. Men æven den dagen gick førbi.
Søndagen - kaosets dag. Møte, fix och trix, jag hade brøllopsprovsmakning med ett par gæster och sedan avr det allmænt kaos. Men klcokan fyra fick jag snabbt byta om och gøra mig fræsch før att sedan vara på båten en kvart senare på væg till bæsta chefens avslutningsfest. 
Vi hade en helt underbar dag/kvæll på øn. Sol, god dricka, grillat och mycket glædje. Det kunde inte ha blivit bættre. 
Jag, H och några andra tog båten kvart i tolv till øn. Ænnu en dag væntade ju med jobb.

Efter det så har allt bara varit jobbrelaterat. Mycket runt omkring och mycket att ta itu med. Mycket som ska løsas. Men det har gått. Dock så kommer alltid trista saker upp, men vad ska man gøra? Allt man kan gøra ær att førsøka. 

Sedan fick jag en annan tråkig nyhet igår. Man blir ledsen øver saker man inte kan gøra något åt, mer æn att finnas till.
Æven andra saker som kænns lite trist angående andra saker ær nær man førsøker men inte får gensvar. Just nu vill jag inte fokusera på sånt. Men det ær tråkigt att det ska behøva bli så.

Nu væntar jobbet på mig igen!

Puss o kram till er!! 

120525


Hej på er!!

Snart ska jag bege mig ut i solen igen! Tvätten ska igång bara, så ska jag njuta av hur underbart det är ute! Ska inte ni om ni inte jobbar då förstås?
Hade skönaste sovmorgonen på länge! Sov till halv elva och det var välbehövligt for sure. Annars vaknar jag innan nio vare sig jag kommit i säng sent eller inte.

Igår gav jag mig av på en helt underbar promenad. Var uttråkad och mitt promenadsällskap fick förhinder. Så med mamma i telefon var jag ute och powerwalkade i en timme. Det var helt sjukt skönt! Att rekommendera - ja!

H fick ondare och ondare i ryggen igår och idag är han som en stel pinne. Han måste gjort något fel på gymmet igår så idag måste han dit och se vad som är fel. Typiskt min pojke. Alltid ska det hända något! *skratt*

Imorgon väntar Norge, så idag ska jag bara njuta av det här underbara vädret och inte tänka på något viktigt förutom att njuta. Sedan väntar vardagen med jobb.

Puss o kram på er så länge!

Grillkänsla!


Grillkänsla för hela slanten! Mums! Ännu en underbar dag går mot sin ända. Väntar på mitt promenadsällskap så får kroppen sig ännu en promenad idag.
Solen har dock gömt sig bakom molnen, så något solande blev det inte. Men jag och minsta tjejen har sprungit på gräsmattan och hon springer helt själv! Träning och handling utöver det har det också blivit. Alltså en dag helt i min smak!

Började dagen med frukost när H kom upp, var hemma och tog det lugnt och begav oss sedan för ltie sol, men så fort vi kom fram gick soleen i moln och lyste endast igenom och det kändes inte som om det tog så mycket längre. Men vi åt calippopaketet vi hade med oss och lilla skruttan älskade det. Sedan jagade vi varandra i gräsmattan och så hon springer. Hon har ju knappt gått själv framför våra ögon oh nu springer hon. Ibland trillar hon med mening så hon får rulla runt ett varv. Så underbart att se!

Tillbaka hemåt och tog en skön promenad tillsammans. Handlade och jag fortsatte hem för att packa upp och byta om till träning. Åt lite samtidigt och kände mig mest död, men iväg skulle jag. Körde lite armar idag och ett blandat pass på 40 minuter med intervallträning samt powerwalk. Skönt med lite förändringar. Sedna stretchning och vidare hem.

En lång dusch väntade min svettiga kropp och så började jag förbereda maten. Det skulle bli mat med grillkänsla, även om vi inte har en grill, ännu... Gott blev det i alla fall och vi blev supermätta.


                

                

                

Nu väntarjag på mitt promenad sällskap och så ska jag ta det lugnt efter det.

Puss och kramis till er!