Hemgjorda köttbullar!

 
 
Härliga kväll!! Ett otroligt skönt träningspass är avklarat och god mat uppäten. Hemgjorda köttbullar, med potatis och brunsås. Det är inte mycket som slår det!
Nu är det mys som gäller resten av kvällen! Dagen har för övrigt varit toppen och jag ser fram emot en ny dag.
 
Blev en sen frukost och så har det som sagt utförts lite ärenden. Har vilat, färgat ögonfransarna och plockat hemma. Handlade, det som jag trodde var allt, men självfallet glömde jag några saker, som blev att inhandla senare ikväll.
 
Emellanåt så hann jag åka iväg och träna. Körde intervallträning i 40 minuter. Det var bara så underbart skönt! Man får så myckt energi! Adrenalinkick!!
 
Mörk bild innan träning...
Hittade ett program där jag mixtra lite md bilderna. Ingen retuschering, I'm all natural dock.. Men lite pratbubbor och textinlägg osv. Lite coolt.
 
          
 
          
          
Åkte förbi huset för att få träffa H:s systerdöttrar lite. Mysigt! Det lilla trollet var tokig som alltid och busade en hel del.
 
Kom hem, duschade och lagade mat! Det blev supergott och jag är verkligen supermätt!
 
          
 
Nu blir det därför soffmys med min man om en liten stund och te!! Tänk att jag kan säga såå... *tihi*
 
Puss på er!
        

121031

 
Hej hej!!
 
En ny dag är här och jag är ledig. Skön känsla om jag ska vara ärlig. Har verkligen behövt vila kroppen och förstår inte att man kan bli så trött.. *ler* Fick sova ut även idag, vilket kan ha berott på att jag var"tvungen"att se klart på sista avsnitten av Game of Thrones. Nu längtar jag efter de nya som kommer nästa år!
 
Gårdagskvällen blev relativt lugn. Fixade lite här hemma,gjorde iordning lite mat till oss och så tittade vi i stort sett bara på Game of thrones. Såg fem avsnitt och kunde ha fortsatt om det fanns fler. Helt otroligt att man kan bli så fast i en tv-serie. Tydligen så kan man.  Dessutom är det rätt skönt att bara kunna vara och inte stressa runt, eftersom det är vad de sista månaderna har inneburit.
 
Idag vaknade jag upp rätt sent och har försökt fixa med teven som slutat fungera.  Ett fel någonstans visade det sig. Ska strax bege mig för att lämna in min stövletter på omklackning, köpa mina lactiplus osv. Sådana småsaker som tillkommer i vardagslivet.
 
Vad ska ni hitta på idag?
 
Puss så länge!!
 
 
 

Shoppingtripp

 
Kan man ha mer roligt?!  En härlig dag i Karlstad med H, Si och Se! Shopping, lunch, mer shopping och fika blev det innan vi åkte hemåt. Lite bra saker och mina måsten blev avklarade. Hur bra är inte det!
Shoppingsuget var stort, men bra och behövliga saker fick följa med hem!
 
Vaknade tidigt imorse och gjorde mig klar för att åka iväg. Fixade lite med tvätten och så åkte vi.
 
Min fina nya höstjacka! Som ofta ett kap från H&M.
 
           
 
Kom till Karlstad och började med lite shopping. En snygg blå topp som är lite transparent, en randig  topp och en blå klänning åkte med hem. *me like* Även två par vntar åkte med. Så duktig som jag är på att tappa bort dem!
 
          
 
Vi fortsatt med frukost/lunch till oss alla på Wayne's. Som vanligt slår ingenting salladen som jag bara älskar!
 
          
 
Fullt med mat i munnen!! Underbara Se & Si! ♥
         
 
Efter god mat fortsatte shoppingen - strumpor! Kanske tråkigt att inhandla, men guld värt att ha, speciellt nu när alla går sönder. *ler* Fick inhandlat några småsaker till och så åkte vi mot Bergvik.
Handlade lite mer där som baslinnen, arbetsbyxor och hittade jättefina necessärer på Lindex. Mina är verkligen så gamla och trasiga, så ett par nya var verkligen välkomna!
       
 
          
 
Fikade och åkte hem. Här hemma har vi tagit itu med tvätten och H är och tränar. Jag själv latar mig och bloggar lite. Någon lust till träning har inte funnits, så det kan vara bra med vila en dag till.
 
Nu måste jag springa iväg och handla lite!
 
Puss på er!