130430

 
God Morgon!!
 
Ja, det blev sovmorgon även idag! Somnade sent och vaknade sent.. Känner mig piggare nu när morgonkaffe är intaget. Ska snart ta itu med tvätten och senare väntar Norge! Härligt, härligt!
 
Gårdagen blev en lugn dag, precis som beskrivet.. Vi var iväg på småärenden och det tog sin lilla tid. Sedan bar det av och fikade med en god vän, innan vi fortsatte vidare för att handla. Tog hand om tvätten och var ute och åkte en liten sväng.
Väl hemma skulle det handlas mer, tvättas, fixas osv... Tiden sprang iväg och självklart fick jag ett och annat att göra under tiden.
 
Mat fixades och det blev en mycket lätt middag. Grillad kyckling och grönsaker. Gott, men i stort sett inget som behöver förberedas. Det gillar jag! Speciellt när man är trött. Får jag ett par dagar ledigt, så ska jag ta hand om min man har jag sagt och laga god mat som tar lite tid.. *ler*
 
          
 
Avslutade kvällen med filmen Jack Reacher och OLW:s nya Cheez Hearts. Mums! Bra avslut, men efter att ha somnat ett par minuter i soffan under filmen, så kunde jag inte somna när jag lade mig, så kröp upp i soffan igen och såg på tv tills halv ett. Andra försöket gick mycket lättare och klockan väckte mig så snällt. *ler*
 
Nu ska jag starta dagen med att få lite smink på mitt livlösa ansikte.
 
Önskar er en helt underbar dag!
Kramisar!

Plusset

 
 
Den 21 februari började på ett underligt, men väldigt fantastiskt vis. Jag hade gått med en viss känsla i magen ett par dagar, men vågade inte tro för mycket.
Jag var chockad och kunde inte riktigt tro att det var sant. Gick och tittade på testet  om och om igen, hela dagen.
När H vaknade, vilket var blev tidigare än jag trodde, så var det bara att ge honom presenten. Jag kunde inte hålla mig längre. Att se den lyckan jag såg i hans i ögon, mannen som är mitt allt. Den känslan är obeskrivbar. Nu är det inte bara oss det handlar om utan även lilla mini. Det här är en av de finaste gåvor man kan få i livet och visst är vi lyckligt lottade.
 
 
          
 
          

När två blir tre

 
Det mest underbara som kunde hända har hänt... Två ska bli tre.
 
Nu när alla i stort sett vet, så kan jag skriva det även här på bloggen. Vi ska bli en till i familjen, i slutet av oktober, månadskiftet till november. Både jag och H känner en enorm lycka och nu känner jag att jag kan berätta det även här för er. Vi har gjort ett KUB-test och vet att den lilla mår bra. Det är det viktigaste och efter det svaret, kunde vi berätta för alla som inte redan visste.