130228

 
Dagen på jobbet är slut och en skön promenad i solen hanns med innan den gick ned. Det är så fint här ute på Oscarsborg, när solen skinen och snön gnistrar. Bättre kommer det bli när våren och sommaren väntar.
 
Här springer tiden förbi och två dagar är redan avklarade. Det har varit givande dagar och välmåendet har varit på topp. Igår lämnades bostaden tidigt på mrogonen, för att komma till Norge till lunch. Det blev jobb till sen kväll och roligt hade vi. Gästerna var trevliga och glad, samt hade små underhållande spex inlagt i middagen. Alltid roligt att få vara med och ta del av de sakerna. Väl i säng vid halv två, så var jag helt död, mer eller mindre. Jag var verkligen slut. Eller ovan, eftersom jag inte rört mig så mycket under två veckor. *ler*
 
Somnade ganska direkt och när klockan ringde tjugo över sex, så trodde jag det var en dröm, något konstigt. Upp kom jag och sedan har ännu en jobbdag rullat förbi. Tiden har gått fort och direkt efter jobbet, blev det en skön timmes promenad i det fina vädret. Hur härligt som helst och vackert!
Efter en skön dusch var jag hungrig, så lite god "frikasse" mättade magen. Mums!
 
Resten av kvällen blir mycket lugn. Är trött allra redan och kommer säkert  somna tidigt. Klockan är inte mycket och jag längar redan efter sängen. *ler*
 
Ska ta och fortsätta njuta av kvällen!
Ta hand om er!
 
Puss och kram

Plockmat igen!

 
Då har snart denna dagen gått mot sin ända.. Tiden gå fort och nu väntar min serie och sedan sängen. Känner mig inte jättetrött, men John Blund tittar in när man in när man minst anar det.
 
Dagen har rullat förbi och jag har fixat lite, packat lite, varit ute på en timmes promenad och sedan blev det ett besök till läkaren. Hon undersökte örat och det är fortfarande infekterat, men det går mot bättringsvägen. Hon sa att jag har haft en virusinfektion. Jag vill mest ha ett svar på när det tar slut. Allt jag behöver. *ler*
 
Sedan har jag handlat lite, ätit, lagat middag osv... Kvällen middag blev simpel - plockmat, men visst är det gott. Grillad kyckling, grekisk sallad, små snittar med smögenröra och kokt ägg, potatissallad, chilibearnaise, pepparsås, quesadillas osv.  Det fick räcka för ikväll! Jag älskar plockmat! Blir alltid lika proppmätt! *ler*
 
          
 
          
 
Nu väntar min kära serie!
 
Puss o kram!

130226

 
Hei,
 
En ny dag med mera sol! Åh, vad lite sol kan göra humöret på topp! Håller ni inte med? Idag blir sista dagen hemma innan Norge väntar. Det ska bli jätteroligt att komma tillbaka!
Nu bakas det knäckebröd igen, lika bra att ha ett litet lager hemma!
 
Med lite smink så syns inte min bleka nuna... Den är för tillfället ingen rolig syn...
         
 
         
 
          
 
Gårdagen blev en lugn dag med tvätt, lite handling och en lång promenad. Måste bli helt frisk tills imorgon. Då ska jag ha fullt med energi för en lång dag med jobb!
Så idag ska jag baka, packa, handla och fixa inför resan. Ska även ta mig ut på et långpromenad igen. Hur skönt är inte det?
 
Puss o kram så länge!