130731

 
Sista dagen på denna månad är kommen och nu väntar en ny månad med nya saker som händer. Självklart mycket jobb, men framför allt en semesterresa i slutet av augusti! Hur underbart som helst!!
 
Tiden tickar på i snabb takt, åter igen. Det är tydligen inte bara den som tickar på... *ler*
 
          

Jobb, jobb och mer jobb väntar. Á la carte väntar varje dag, men även ett stundande bröllop. *ler* Ser fram emot detta och hoppas naturligtvis som alltid att det ska gå bra och problemfritt. Ett underbart sött och ödmjukt par, som jag verkligen önskar all lycka ska äkta varandra.
 
Det har inte hunnit hända så himla mycket mer. Vi kämpar på, njuter av den lilla lediga tiden vi har på kvällarna och jag försöker komma ut och röra på mig. Mitt senaste inköp - stödstrumpor, har kommit att bli en av mina bästa vänner under graviditeten. Jag säger bara, går ni mycket i arbetet, skaffa dem i tid och njut av att inte få ont inte i benen på grund av svullnad. De är guld värda!!
 
Min fina man har fått napp!
         
 
Getterna var som alltid ute på språng! *ler*
          

Önskar er en fin kväll!!
 
Puss och kram

130729

 
God Morgon!
 
Uppe och hoppar så klart! En ny dag och en ny vecka väntar! Jag är redo för lite fart! Vi får se som sagt hur länge den energin varar. Den kanske försvinner inom kort - You never know...
Det gäller att ha en positiv inställning bara! *ler*
 
Har sovit jättegott de timmar som jag sovit. Var dock lite seg på att ta mig i säng, men det gör inget. Ibland behöver man vara det också. Var helt inne i mina tankar och min egen lilla värld.
 
Denna vecka väntar ännu ett bröllop och roligt ska det bli. Alltid roligt med fina människor som väljer att dela sitt liv tillsammans. Så jag kommer väl vilja gifta mig igen eller förnya löftena (som man säger), även denna vecka. *ler*
Dessutom så blir det bra med lite annan miljö.
 
Ha en alldeles underbar dag!
 
Puss och kram så länge!!
 

Vi närmar oss..

 
En rätt effektiv hemmadag börjar gå mot sitt slut. Har hunnit med allt som ska fixas och firat H:s mamma på hennes födelsedag.
Imorgon väntar en ny vecka och roligt ska det bli. Augusti väntar nu runt hörnet och det är alltid spännande att gå en ny månad till mötes.

Här hemma har jag tvättat, packat och städat lite. Ägnat mig åt manikyr, fixat lite och så vidare. Det är en sådan dag man måste ha vissa söndagar helt enkelt.
På eftermiddagen åkte vi över till H:s mamma och firade henne lite. Vi blev bjudna på mumsig mat och jag har äntligen ätit första kräftorna för i år. Mums!! Det är något jag längtat efter. Ser fram emot många mer kräftor.
 
          
 
          
 
De goda kräftorna..
          
 
Dolma/Sarma och kött. Det var längesedan och smakade mycket gott!
          
 
 
Väl hemma fortsatte mitt tvättande och jag var tvungen att göra klart det sista inför morgondagen. Sedan har jag suttit i soffan och njutit av god frukt, lite mat och mina hembakta cookies. Varför inte passa på och njuta ordentligt när det väl finns en matlust till det! Jag passar på, tro mig!

          

 
Hur har er söndag varit? Nu väntar en ny vecka och jag önskar er en fin början på den nya veckan.
 
Kram kram