130627

 
God Morgon!!
 
Dags för en ny dag och dags för att snart sätta fart på dagen. Gårdagen blev rätt lugn, så nu är jag redo för lite mer full fart. Vi har lite småärenden att uträtta innan det blir jobb och sedan har jag tänkt mig en god middag vid vattnet. Det är min plan i det stora hela!
 
Gårdagen försvann fort förbi. Passade på att tvätta lite och så hämtade vi ut vagnen, för att fortsätta vidare och hälsa på S&S. Kom hem och monterade vagnen. Så fin! Vi är otroligt nöjda med valet måste jag säga. Känns fortfarande helt overkligt, men ett litet snäpp framåt är det, även om det känns så konstigt när jag tänker på det.
 
Anyway, så var jag iväg och handlade och lagade hemmagjord pyttipanna till middag. Mumsigt är bara förnamnet!
 
          
 
Vilade i soffan och halvsov mer eller mindre. Packade lite och tog hand om det sista av tvätten. Vid lite innan nio åkte vi mot S&S, där vi fortsatte med en härlig filmkväll! Bra film och mycket trevligt sällskap.
 
Vad gjorde ni igår?
 
Kramisar

Joolz

 
 
              
                                                     Vår fina barnvagn!
 
 
Ganska konstigt att man kan bli så löjligt glad över något. Det känns som ett steg närmre på något vis och den är så fin! Måste säga att jag är väldig nöjd med vår investering.
Orsakerna till att vi valde Joolz är bland annat för att den är smidig att köra, höj- och sänkbar i handtaget på vagnen, samt att liggdelen sitter fast relativt högt, så man inte behöver böja sig så mycket när man ska lägga i och ta upp bebisen. Den är stabil och blir väldigt liten när man viker ihop den och ska lägga ner den i bilen. Den är inte alltför tung, men är ändå väldigt stabil.
Vi fick även sittdelen som ingick och hur bra är inte det?! Nu behöver vi inte någon annan vagn när bebisen blir större och det känns rätt skönt.
 
Även om hjulen är små fram, har jag hört mycket positivt om hur de fungerar vintertid. Skulle det nu behövas kraftigare hjul, kan man köpa till terränghjul, men vi får prova med dessa först.
Den enda nackdelen jag kan komma på är att den lilla shoppingbagen under är liten, men jag har inte långt att gå när jag ska handla, så det kommer jag nog överleva.
 
Mer åsikter kommer när den lilla har anlänt och vi vet hur vagnen fungerar i den vanliga vardagen.
 

130626

 
Välkommen onsdag!
 
Vaknade på ett topphumör och efter en kopp kaffe så bar det av till träningen! Kondition och armträning stod på schemat idag! Så skönt! Väl hemma har vi avnjutit en ytterst god frukost med pannkakor i tillägg. Kan inte påstå att jag kunde få en så mycket bättre start på denna morgon. *wihiii*
 
Trots att regnet öser ner så är det en helt underbar dag! Som sagt så började min morgon med ett härligt träningspass, då jag powerwalkade och cyklade. Avslutade det hela med att träna armar och stretcha. Promenerade hem, handlade lite och satte fart med frukosten. Varför inte starta dagen med en pangfrukost! Färsk frukt, pannkakor med sylt och grädde och den vanliga frukosten så klart.
 
Nu ska jag fortsätta dagen med tvätt, hämta ut lite paket och mest njuta av att livet kan vara rätt bra ibland ändå.
 
          
 
Hur ser er dag ut?
 
Kramar