Underbart soliga dag!

 
 
Visst har det varit en underbar dag! Sol, värme och mycket glädje! Dagen har varit mycket njutbar! Träning, solande, en härlig fika och inte minst grillkväll hos S. Bättre kan det bara inte bli. *ler*
 
Vi skulle sola idag på förmiddagen, men det ville verkligen inte vädret, så det var bara att åka hem. Städade lite istället och plockade.
Sedan blev det träningsdags och idag hann jag med både rygg, armar, 20 minuter löpning följt av 10 minuter powerwalk och en stunds cyklande på det. Mina ben ville inte mer än det. Får så härlig kramp i vaderna ibland. *ler*
Stretchade och gjorde mig klar att åka hem.
 
Snabbdusch och vi åkte upp till huset för att sitta i solen. Hur härligt som helst. Varmt och skönt, mycket njutbart!
 
Väl hemma igen blev det åter en dusch och iväg vidare för att fika med en god vän. Skönt att sitta ute i solen och njuta en timme innan vi skulle vidare till S. Där grillade vi tjejer medan H höll reda på lilla godingen M och hennes syster. Maten blev klar och det var himmelskt gott med grillat. Ett perfekt avslut på dagen!
Det blev flera portioner av denna goda mat!
 
        
 
Nu är vi åter hemma igen och jag har pratat med min kära mor. Ska nog ta och baka lite om en stund. Är så sugen på att baka, så det får nog bli något litet i alla fall. Mer än det har inte hänt här hemma hos oss, men det har varit en toppendag!!
 
Puss på er

130531

 
Morning!!
 
Här har jag vaknat till och skakat liv i mig själv. Har med glädje fått sova åtta timmar i sträck i natt! *ler* Nu väntar en dag med varmt och soligt väder! *wihuu*
Idag ska det solas och tränas!! Som jag har längtat efter denna sol!! Dessutom är det fredag, en glädje i mångas ögon.
 
Tillbaka till gårdagens, så flöt den på minsann. Det tvättades när vi fick chansen till att använda tvättstugan på vår tid. *ler* Mja, sjätte gången det händer på cirka två månader. Dessutom var vi iväg och handlade en hel del mat. Lika bra att passa på innan kvällen.
 
Gårdagen bjöd även på ett träningspass. 15 minuters cykling och 10 minuters powerwalk varvat med löpning. Jag får anpassa min träning lite mer nu, speciellt om det trycker för mycket, men så länge jag kan träna, så är det underbart. H ville ha ett kort träningspass, så vi stretchade och åkte hem.
 
Lite mat, tvätt och dusch väntade. Jag var helt slut en stund, men vi åkte iväg med bilen och kom hem lagom för att börja laga middag och ta hand om mer tvätt. Den här gången kändes det som ett berg som aldrig ville slut. Helt sjukt mycket tvätt och jag har fortfarande mer att hämta.
 
Middagen fick ätas i vardagsrummet, då hela lägenheten ser ut som en tvättstuga.. *ler*
 
         
 
Vi såg på film och tog det ganska lugn resten av kvällen. Sängen väntade och det var inte fel.
 
Idag väntar i alla fall en ny dag och jag är så taggad för sol. Himlen är helt molnfri och då ska man ut i solen! Jag vill ha färg! *ler*
 
Vad ska ni hitta på idag?
 
Kramis