Valborgsmässoafton

 
God Morgon!!
 
Efter en god natt känner jag mig riktigt pigg och redo för vad denna onsdag kan erbjuda. Självklart väntar träning, vilket ska bli härligt! Annars hoppas jag faktiskt på att eventuellt hitta en majbrasa någonstans. Får kolla runt lite helt enkelt!
 
Kan börja med att återgå till gårdagen. Vi började vår morgon med ett frukostbesök. En journalist kom hit och intervjuade oss. Allt handlar om vår hyresrätt, då fastighetsägaren velat säga upp vårt kontrakt och höja hyran. Kommer återkomma med lite mer i ett eget inlägg.
 
          

Efter frukosten var vi iväg en sväng. Jag var ute och handlade en del, hämtade ut paket och promenerade runt. Kom hem och fixade lite. H tog Mailo till en vän och jag kom iväg och tränade. Igår väntade armar och mage på schemat. Passade på att värma upp, innan jag körde igång. Det blev helt klart ett skönt pass och efter det kunde jag i lugn och ro möta upp H.
 
Vilade en liten stund, plockade och så blev vi bjudna på grillmat hos S&S. Trevligt, trevligt! Då slapp jag dessutom laga mat, vilket är skönt. Kvällen blev lugn och H var iväg. Jag gick till sängs halv nio och har sovit rätt skönt i natt.
 
Idag vaknade vi halv åtta och har sedan dess tvättat och lekt. En typisk vardag här hemma som sagt! Nu ser jag fram emot dagens träning och vad som möjligtvis mer kan erbjudas idag! Det visar sig! *ler* Kanske vi hittar en brasa någonstans. Det är rätt mysigt ändå!
 
Önskar er en toppstart på dagen!
 
Kramis

Mailo 6 månader

 
Igår blev Mailo 6 månader!
 
          

Tänk att tiden år så fort.. För ett halvår sedan låg han nyfödd i mina armar och då tänkte jag just på att, undra hur han kommer se ut  och vara om sex månader. Det var så långt kvar och nu känns det som om tiden bara sprungit förbi. Om den här tiden har gått fort, vad ska då inte de närmsta månaderna göra. En sak är säker och vi ska verkligen njuta av sommaren tillsammans!
 
Vad har hänt sista tiden?
 
Mailo är en väldigt glad liten kille som inte gråter i första taget. Mot de han inte känner igen, gråter han inte eller blir ledsen, men han skrattar inte heller. Han ser mest allvarlig ut och bjuder inte på ett leende i första taget. Däremot, så fort det kommer någon han känner eller gillar direkt, skrattar han, jollrar, kramas och bits. *ler*
 
Två tänder har tittat upp, han ligger gärna på mage. Att rulla runt är rätt skoj. Snart sitter han alldeles själv, men just nu blir det max en halv minut i taget, innan han vill stödja sig mot någon/något. Kan han åla sig fram? Inte riktigt än, men det är nog på god väg. Han försöker och förhoppningsvis kommer han lära sig inom en månads tid.
 
Mat är en höjdare och då framför allt gröt! Den går ner fortare än kvickt! En ny favorit i frukternas värld är vattenmelon.
Vi låter honom smaka på det mesta för att få känna på olika saker, även om vi inte provar med sockerprodukter.  
 
Nu ser vi fram emot vad som kommer hända denna månad. Alltid små framsteg som kommer titt som tätt, när man minst anar det.

Hit Brazil

 
Åh, idag kom mina nya träningsbyxor - Hit Brazil, från www.gymfitnessbutiken.se.
Har väntat nästan sedan första mars, då jag beställde dem, men nu äntligen så kom de.
Tydligen är de så populära att de tagit slut!
En sak är säker och de var riktigt sköna att träna i!