Mailo 6 månader

 
Igår blev Mailo 6 månader!
 
          

Tänk att tiden år så fort.. För ett halvår sedan låg han nyfödd i mina armar och då tänkte jag just på att, undra hur han kommer se ut  och vara om sex månader. Det var så långt kvar och nu känns det som om tiden bara sprungit förbi. Om den här tiden har gått fort, vad ska då inte de närmsta månaderna göra. En sak är säker och vi ska verkligen njuta av sommaren tillsammans!
 
Vad har hänt sista tiden?
 
Mailo är en väldigt glad liten kille som inte gråter i första taget. Mot de han inte känner igen, gråter han inte eller blir ledsen, men han skrattar inte heller. Han ser mest allvarlig ut och bjuder inte på ett leende i första taget. Däremot, så fort det kommer någon han känner eller gillar direkt, skrattar han, jollrar, kramas och bits. *ler*
 
Två tänder har tittat upp, han ligger gärna på mage. Att rulla runt är rätt skoj. Snart sitter han alldeles själv, men just nu blir det max en halv minut i taget, innan han vill stödja sig mot någon/något. Kan han åla sig fram? Inte riktigt än, men det är nog på god väg. Han försöker och förhoppningsvis kommer han lära sig inom en månads tid.
 
Mat är en höjdare och då framför allt gröt! Den går ner fortare än kvickt! En ny favorit i frukternas värld är vattenmelon.
Vi låter honom smaka på det mesta för att få känna på olika saker, även om vi inte provar med sockerprodukter.  
 
Nu ser vi fram emot vad som kommer hända denna månad. Alltid små framsteg som kommer titt som tätt, när man minst anar det.

Kommentarer:

1 Heléna:

Grattis i efterskott till sötaste Mailo :)

Svar: Han tackar så mycket! :-)
Dénise

Kommentera här: