Tävling hos Oslofru

 
Oslofru utlyser en tävling om man vill blå årets blogg och jag säger bara "Varför inte?!".
Det verkar vara en härlig tjej med båda fötterna på jorden, som lever för sin familj. Självklart vill jag vara med och tävla hos henne. Vill du vara med kan du bara klicka HÄR!
 

Norefjell

 
Varje år bär det av till Norefjell tillsammans med jobbet. En resa blandat med jobb och ledig tid. Vi bor i en härlig stuga, precis vid backen. Jobbar en del om dagarna, promenerar, lagar mat, spelar spel, åker skidor, njuter av en brasa om kvällarna och skrattar otroligt mycket!
 
I år var det dags igen och H och jag var glada att kunna joina gänget alla dagar denna gången. Vi ägnade hela första dagen åt jobb och avslutade med en enkel middag, spel och mycket skratt ute vid brasan.
 
           
 
          
Andra dagen började med en god frukost, lite lugnt häng och så åkte vissa iväg och åkte skidor. H provade för första gången och var riktigt duktig! Vi andra tog en promenad mot hotellet som ligger där och satte oss i deras härliga lobbybar och "kosade" oss, som norskarna säger. Resten av gänget slöt upp efter ett par timmar.
 
          
 
 
           
 

          
 
 
          
 
 
          
 
 
Skönaste gänget! (Även om några fattades)
          
 
 
Hotellet i kvällsljus!
          
 
 
När vi var tillbaka i stugan, så lagade jag till gratinerad chèvre som tilltugg och vår kökschef gjorde en underbart god middag! Vi satt och jobbade lite på kvällen, för att sedan fortsätta "myset". Det blev mera brasa, spel och skratt.
 
Helt klart en toppenresa!
 
På väg hem nästa dag!
          
 

En härligt halvspontan dag!

 
Igår efter att lilleman lämnats på dagis, tog jag mig ut på en skön powerwalk följt av lite styrketräning hemma. Hur underbart skönt som helst. Det är så bra för mig att jag har börjat träna min kropp lite mer styrkemässigt, även om övningarna görs med min egen kroppsvikt. det känns hemskt att erkänna hur svag jag är i många kroppsdelar. Nu längtar jag mest efter att kunna löpträna igen och det ska jag snart sätta igång med. Jag känner en enorm längtan för tillfället och det är bra!
 
Nu tillbaka till det jag egentigen skulle berätta om. När jag tränat, duschat och gjort mig klar, var jag redo för en liten tur till Karlstad. Det blev lite halvspontant bestämt och jag gillar att kunna vara lite impulsiv ibland, även om jag har barn. Så vi åkte iväg och H fick en naprapatbehandling bokad. Själv mötte jag upp mamma för att småhandla lite viktigt.
 
          
 

När H var färdig fortsatte vi tillsammans bort till min systers restaurang för lite lunch. Jag själv åt en Kotosalata, en grekinspirerad kycklingsallad med grekisk hårdost och fetaostkräm. Det var riktigt yummie!
          

 
Efter lunchen skyndade Jag och H vidare för att inhandla ett par vantar åt mig och så var det dags att åka hem. Ett kort, men mycket mysigt besök! Så glad att vi åkte!
Sedan var det raka vägen hem för att hämta världens mest underbara! Även om det inte var många timmar sedan han lämnats på dagis, så saknar jag honom lika mycket varje gång jag hämtar honom. När jag hämtar Mailo, känns det alltid som om han varit där en evighet. Älskade lilla solstråle!