140131

 
Sista januari och snart påbörjar vi en ny vintermånad. Allt har ändå en ljusning och efter februari, väntar mars och då är våren på gång. Idag har vi i alla fall en dag då det inte snöar, än så länge. Vi ska mysa på sista dagen med H, tvätta, städa lite och ut på powerwalk. Ja, mina dagar ser rätt likadana ut! *ler*
 
Vi fick en härlig kväll hemma. Lilla hjärtat kämpade på med skratt och prat, trots den feber han hade. Det var inte mycket, men lite. Vi åt mat och gott blev det!
 
          
 
Lilleman somnade vid halv nio och efter det såg vi på film och jag trodde inte att jag skulle somna, men en och en halv timme in i filmen, då klarade jag inte att hålla mina blå öppna. Så är det när man är uppe tidigt och har nätter, då man är vaken lite mer. *ler*
 
I morse var vi tyvärr vakna vid fem-tiden, kanske 40 minuter. Det är nog den tiden på dygnet jag tycker det är som svårast att hålla mig vaken, då jag helst bara vill sova. Att vakna vid två eller tre är helt okej, men vid fem, är jag bra trött. Men men, that's life och vi sov till halv åtta.
 
Nu på morgonen har vi gjort det vi alltid gör. Min plutt har varit så glad som alltid. Det är nästan den bästa stunden på dagen, då han är som allra gladast.
 
Idag väntar som sagt sista dagen med H hemma. Vi får mysa på bästa möjligt om han lyckas hålla sig hemma, så vi får se honom. *ler* Tvätt väntar, städning och allmänna vardagssysslor. En daglig powerwalk väntar självfallet också! Lika bra att köra på och förhoppningsvis ska jag börja varva mina powerwalks med att träna till veckan! Jag tar var dag som den kommer!
 
Nu väntar fortsatt morgonmys!
 
Kram
 
 

Nära till tårar

 
Vilket busväder! Det var inte lätt att ta sig ut i förmiddags, då snön låg i en halvmeterhög driva utanför dörren och hela innergården var insnöad. Tur att man är kreativ! *skratt*
Dagen har i alla fall bjudit på babyrytmik, mysfrukost, 3-månadersvaccin och en skön powerwalk. Nu myser vi inne resten av dagen!
 
Det var ett smärre projekt att ta sig utanför dörren i morse. Helt otroligt vad snön hade drivit och såklart utanför vår dörr. En halvmeter snö väntade och sedan fick jag pulsa i kanske mellan 2-3 decimeter snö för att komma ut utanör portarna. Fick ta vagnen för sig och Mailo för sig. Det var det enda som gick! *ler*
Handlade lite innan vi fortsatte mot babyrytmiken. Lika roligt idag! Nästa gång får vi se till att vara med hela stunden och inte bara under musikstunden. Idag kom H halv elva, direkt från Norge och hämtade upp oss för lite frukost. Halv tolv väntade BVC och vaccin för Lilleman, så vi ville hinna äta lite innan.
 
Väl på BVC blev det vägning, mätning och så vaccinet. Jag är glad att jag inte såg min lilla älsklings ansikte när han fick sprutan, för det var nog ingen rolig syn. H beskrev och det gjorde ont nog att känna hans skakningar som gick genom hela kroppen. Han kämpade på bra ändå mitt lilla hjärta och somnade gott när vi kom hem. Ändå var han så tapper och skrattade när vi pratade med honom direkt efter. Uff, jag var nära till tårar... Det är inte lätt att höra det allra finaste man har, gråta från hjärtat.
 
När jag kom hem plockade jag upp lite, tog en kaffe och så blev det en skön promenad. Även om det idag bara blev fyrtio minuter, så känns det som att det var bättre än inget.
Sjönk ner i soffan hemma och vilade, bara var med H lite och sedan vaknade lillprinsen. Han har åter igen somnat och jag ska förbereda inför kvällens middag. Det blir rysk pytt i panna! Första gången jag ska laga det, så det blir spännande! *ler* Men råa äggulor fixar jag inte, så vi får köra på stekt ägg till!
 
Kram så länge