TBT - Bröllopstårtor

 
Under alla bröllop jag jobbat har jag nästan fotograferat varenda bröllopstårta. Det är något speciellt på något vis, även om jag själv inte är speciellt förtjust i just tårta. Men det är roligt att se hur bruden/brudparet har tänkt till när det kommer till just deras tårta.
 
Vissa väljer färger som följer deras tema, andra efter vad de tycker smakar gott, något par vet jag hade en bildtårta, med bilder som betydde mycket för dem. Det varierar helt enkelt och för en del är tårtan bara en tårta, men jag tänkte jag skulle lägga upp några.
 
Mitt första bröllop - En fem vånings moussetårta, toppad med färska rosor och maräng.
          
 
 
En liten bröllopsmiddag, med en enkel fin marsipantårta.
          
 
 
Cupcakes!
          
 
 
Två hjärtformade tårtor sammanbundna av en bro, (täckta av marshmallowfondant, med marsipanrosor)
          
        
 
Våningstårta täckt av marshmallowfondant och plastblommor.
          
 
 
Hjärtformad våningstårta i marsipan, garnerad med färska rosor, sockerpärlor och vit choklad.
          
 
 
Men.... Inget slår denna tårta, enligt mig i alla fall och det är faktiskt min och H:s egen bröllopstårta.
Våningstårta täckt av marshmallowfondant. Garnerad med choklad (så även rosetten), toppad med vita rosor som i min bukett. Själva tårtan hade en botten av choklad och var fylld med chokladgrädde och hallonmousse. Jag som inte gillar tårtor speciellt mycket och i så fall är väldigt kräsen, tyckte den var väldigt god.
 
          
 
 
          
 
 
 
 
 

140731

 
God Morgon!!
 
Det blev en tidig sådan, men det var bara att upp och hoppa! Det gäller ju att fånga dagen, eller hur? Vi börjar vår dag med mys, precis som alltid. Mysmorgnar är oslagbara!
Förövrigt är det redan torsdag och det bär av iväg till grannlandet på besök och för lite jobb. *wiie*
 
Den här veckan har gått fort konstigt nog, även om vi bara varit hemma. Dock ska det bli väldigt skönt att åka iväg. Kan ju säga att jag behöver lite miljöombyte..
 
Dagarna som gått har som sagt varit lugna och de har mest handlat om morgonträning, papper och åter igen papper, samt vardagsrutiner. Ingenting annat egentligen.
 
Jo ,frukt kanske.... Finns det något smaskigare på sommaren?
         

 
Idag ska vi som sagt åka till Norge. De blir visserligen först senare, men roligt ska det bli. Vi ska iväg och jobba på ett bröllop, vilket känns jätteroligt, även om det var längesedan för min del. Så det bir minst sagt spännande! 
 
Först ska jag starta morgon med lite träning om en stund. Som jag skrev längre upp, det gäller att fånga dagen!
 
Kram