Festivalhelg

 
God Morgon!!
 
Sista dagen i  juni och nu har festivalhelgen på Oscarsborg rullat förbi. En underbar helg med så mycket skratt och jobb. Tack fina kollegor/vänner för ett par toppendagar!
Idag blir en dag i lite lugnare tempo. Inga direkta planer, utan endast en för återhämtning av kropp och röst, *ler*
 
Jag har helt klart haft ett par fantastiska dagar i Norge. Vi blev upphämtade vid åtta i fredags morse och då hade allt gått i bara farten, för vi sov till tjugo över sju här hemma. *ler*
Lämnade av Mailo och fortsatte mot Norge. Jag började elva och sedan gick dagen i ett till sen natt.  Två dagar med sexton timmars arbete. Ni tycker säkert jag är jättekonstig, men jag saknar dessa långa dagar. Får väl påminna mig om detta när jag väl börjar.. Nej skämt åsido. Jag har den typen av personligheten helt enkelt!
 
Det har vart full fart båda dagarna med allt som hör festivalen till. Mycket skratt med kollegor/vänner och andra fina vänner som jag stött på. Det komiska är att det inte känns som om jag har varit borta i nio månader, för jag kommer ihåg allt som om det var igår. Trodde inte det skulle vara så, men det var det. Kan inte säga annat än att det är väldigt positivt!
 
Det finaste avslutet på en härlig helg, var när vi fick träffa Mailo igen. Det kändes som om han växt jättemycket på två ynka dagar. Som vi saknat vår lilla plutt, även om vi visste att han hade det bra.
 
Så när vi kom hem hälsade vi på H:s mamma och efter det handlades det en del, vi packade upp och bara var. En tidig kväll väntade minst sagt och det var underbart skönt! Jag somnade så fort jag lade huvudet på kudden.
 
Nu är det en ny dag som väntar! Men ska först ta och krypa till kojs en stund till!
Kram!

140626

 
Tänkte börja med att skriva fina torsdag, men om jag ska vara ärlig så undrar jag var det fina vädret har tagit vägen? Vaknade till solens ljus, men regnet tog verkligen över. Tur att vi hann ut på en liten promenad!
 
Åter igen har tiden sprungit iväg, men att gårdagen inte bjöd på något bloggande har sina orsaker och det kan jag inte dela med mig av. Även om ni vet mycket om mina dagar, vad som händer och sker, vad jag tycker och tänker osv, så finns det de delar jag inte kan dela med mig av. Jag kan säga så mycket som att jag var så arg att jag skakade som ett asplöv.
 
Anyway, gårdagen bjöd på en trevlig fika med fina S och hennes dotter på förmiddagen. Det var alldeles för längesedan som vi sågs enligt mig. Vi hade en del att ta igen. *ler*
 
Lilla jag - så trött jag ser ut!
          
 

Senare på dagen städades det hemma, vi var ute och gick, plockade osv. Kvällen blev rätt lugn. Mycket mer utöver det hände inte.
 
Anyway, idag är det en ny dag och vi har varit ut på ärenden, tvättat och har fixat en del. När Mailo vaknar blir det att packa och att avklara lite ytterligare saker till imorgon.
Imorgon bär det av till Norge och Mailo får vara hemma hos mormor och morfar. Den årliga Oscarsborgs Akustiske Festival går av stapeln och det ska bli roligt att få vara med och ta del av den i år med. Jag får chansen att träffa mina fina kollegor och jobba lite. Vi får se hur de går med separationsångesten bara för min del.. *ler*
 
Önskar er en fin dag!
 
Kram

Trissvinst

 
 
          
 
Hur är er reaktion när ni vinner på triss? Själv är jag löjligt glad, även om det bara gäller de trettio kronor som är insatsen. Är vinsten dubbel, så är livet ännu bättre.
 
Hur blir då reaktionen när man kommer till tv och har chansen att vinna 50,000 kronor eller mer?
 
Åter igen idag blev jag chockad över triss-skraparens reaktion när han vann 50,000 kronor. "Jaha, blev det bara 50,000 kronor". Hur tänker man då?
Jag förstår att det finns ett hopp och en önskan om att vinna mer, då det finns en möjlighet att göra det. Dessutom sker det väl bara en gång i livet om man nu får den chansen.
 
Jag tänker dock att det är pengar man aldrig har haft. Kommer t.ex. de 2 miljonerna göra mig till en mycket lyckligare människa? Jag skulle hoppas på att vinna 50,000 och skulle vinsten bli mer, så skulle jag vara mer än tacksam. De skulle bara vara en bonus.
 
Hur tänker ni?