Pumpad med energi

 
Då har det mörknat ute efter en underbart fin dag! Mailo sover och ikväll ska även jag passa på att krypa till kojs i tid. Har haft en toppendag och nu ser jag fram emot var morgondagen kan bjuda på.
 
Jag var glad att vi i god tid till babyrytmiken, men en viss liten herre vaknade precis innan vi skulle gå och var hungrig.  Egentligen lika bra!
Vi blev lite sena, men allt hade inte satt igång än, så det var bara bra. Det blev en rolig stund med nya inslag, som verkligen uppskattades av Lilleman. Han var helt fascinerad.
H kom förbi och sade hej då innan han fortsatte mot Norge.
 
Jag fortsatte dagen med att gå ut och gå med samma tjej som jag träffade i lördags. En härlig långpromenad väntade innan vi skildes åt och jag gick för att handla mat.
 
Väl hemma blev det mys med lillplutten, jag fick lite mat i magen då jag helt glömt av det idag. Skrotade runt hemma och plockad lite, småpackade osv. Mailo vakant och ätit, tog vi en tur med bilen för att tanka och hälsa på H:s mamma.
 
Lilla grötkillen - Tänk vad smaskens lite gröt kan vara!
          

 
Idag har jag känt att jag bara velat vara ute så mycket som bara går. Så fort våren och sommaren kommer, vill jag helst tillbringa dygnets alla timmar vara ute. Det kommer med all säkerhet bli många promenader i sommar. När solen tittar fram är det som om kroppen pumpas med en otrolig energi som bara väntar på att få komma ut.
Jag tror inte jag är ensam om att känna på det viset.
 
Nej, nu ska jag ta och krypa ner hos min lilla älskling! Lite sömn är så välkommet!
 
Puss och kram

140331

 
Sista mars och en ny vecka väntar! Efter en bra natt är vi redo att sätta igång dagen. Har redan påbörjat dagens vardagssysslor och ska snart iväg på veckans första babyrytmik.
 
Kvällen blev lugn och skön här hemma. Mailo somnade gott och jag och H njöt av pizza till middag. Natten som väntade har varit riktigt bra och vi kände oss rätt pigga imorse, när vi skulle gå upp.
Jag har ägnat mig åt tvätt nu på morgonen och att leka med lillskrutt. Tiden springer lätt iväg och det är snart dags att bege sig iväg.
 
Håller på att se över vad vi ska hitta på den här veckan. Vill ha lite miljöombyte och har man bil, varför inte!
 
Nu måste jag ta och sätta lite fart, så vi kommer komma iväg i tid sedan.
 
Önskar er en toppendag!
 
Kram
 
          
 
 

140330

 
En underbar söndag med strålande solsken! Så härligt! Ljuset gör verkligen en otrolig skillnad! Energin bubblar inombords, även de dagar man är lite extra trött. Något som är helt säkert, är att promenader får man inte nog av!
 
Får som så ofta återgå till gårdagen. Vi startade lördagen på bästa sätt! Mötte upp en härlig tjej, som jag har träffat på babyrytmiken. Vi började att ta en härlig fika ute i det underbara vädret och fortsatte med en promenad. Något som helt klart måste göras om!
 
Vi skildes åt och vi fortsatte hemåt. Kom på att jag inte ätit. Glömmer lätt ibland och när lillplutten fått sin mat, åkte vi över till H:s familj och åt lite frukostmat. Fortsatte hem, fick Mailo att sova och så tog jag en promenad till. Hur skönt som helst! När Mailo vaknat igen var H och jag ute igen. Det är bara så härligt med alla dessa promenader.
Avslutade lördagen med ett kort besök av mamma och pappa, lagade mat och såg på en jättebra film. Den kan verkligen rekommenderas, 47 Ronin. Längesedan jag såg en så bra film, där jag var helt inne i filmen, att jag glömde tid och rum.
 
Imorse möttes jag som alltid av ett skinande leende och hur glad blir man inte då. Det finns inget som slår detta, hur trött man än är. En lugn söndag som följts av en del promenader och mycket mat. Sitter nu och mumsar på choklad med pekannötter och havssalt och dricker te. Jag brukar aldrig äta godis före middagen, men idag blev det så. Pizza blir det till middag, då H fått bestämma. En riktigt flottig dag, men vad gör det!
 
Nu kommer snart H och Mailo hem, så får göra klart det sista inför kvällen!
 
Kram på er!