Kostymbyxor

 
Redo för jobbet!
Här är mina nya jobb-byxor som jag inhandlat. Riktigt nöjd, för de satt både snyggt och bekvämt på samma gång. De är dessutom smala i benen, vilket inte alltid är min favorit smak på kostymbyxor.
 
          
 

Äkta Söndag

 
En äkta söndag dagen till ära! Igår var känslan i både kropp och knopp - söndag, men så var ju inte fallet och ibland blir man lite dagvill. Idag är det i alla fall söndag och det är så fint väder, även om det blåser. Vi har haft en mycket bättre natt och en härlig förmiddag. Nu har både H och jag sjunkit ner i soffan en stund innan Lilleman vaknar igen. Skönt med en relativt lugn start på dagen, innan vi fortsätter ordna och förbereda lite inför veckan.
 
Söndagstrött mamma!
          
 
Tidigt imorgon bär det av till Norge för min del och H kommer strax efter. Ska bli skönt att komma iväg och jobba då Mailo inte var bra förra veckan och jag fick vara hemma. Några dagar kommer göra gott, som alltid. Världens bästa mamma kommer hit och passar vår lilla skrutt medan vi är borta. Är så glad och tacksam för den fina hjälp vi får!
 
Nej, nu ska jag fortsätta slappa lite!
Hoppas ni får en härlig söndag!
 
Kram så länge

Nattskräck...!

 
I natt hade vi en natt som vi inte har behövt ha på ett par månader. Light-versioner har förekommit, men inte så här! Vår skrutt hade ett nattskräcksanfall eller vad vi nu ska kalla det och jag har faktiskt glömt lite hur det verkligen känns. Det sliter verkligen i mammahjärtat när man hör sin lilla skatt gråta på det här viset och när ens närhet inte hjälper, vet man varken ut eller in. Man känner sig så otroligt hjälplös!
 
 
        
 

Det var skönt att vi i alla fall fick sova till åtta, men jag kan erkänna att piggheten inte är på topp, men hela den här veckan har jag varit så otroligt trött och orkeslös. Förstår inte riktigt var detta kommer ifrån. Jag brukar alltid vara så pigg och alert! Förhoppningsvis kan lite kaffe få mig att vakna till. Sitter otroligt nog med dagens första nu, men så är det när det är full fart här hemma från det att vi kliver upp.