Sheseido

 
För ett par dagar sedan trillade dessa godingar ner i brevlådan. Jag är idag otroligt dålig på att ta hand om min hy och även om den alltid har varit bra och relativt fin, så känner jag att det börjar bli dags att ta hand om den mer grundligt. Den är inte lika elastisk och slät med samma lyster, som när jag var tjugo år. Därför känner jag att detta är ett bra steg på vägen. 
 
Har hör mycket gott om Sheseido White Lucency, så har nu beställt en dag- och en nattkräm, med förhoppningar om att de ska vara riktigt bra!
 
Har ni provat det märket tidigare? Vad har ni i så fall för erfarenheter?
 
          
 

En favoritfrukost hemma

 
 
En av mina favoritfrukostar hemma. Jag tröttnar aldrig! Jag älskar kombinationen av ägg, keso, kalkon och gurka på krispiga Finn Crisp. Varierar gärna Finn Crispen med mina nya riskaksfavoriter - Friggs, med Havssalt och Chiafrön.
 
          
 
          
 

Mjukstart

 
Jag gillar att starta mjukt på "morgonen" och idag kan jag verkligen passa på innan dagens To-Do's ska arbetas av. Den här stunden när jag kan få sitta i lugn och ro med en god kopp kaffe är oersättlig. Jag känner att jag får en stund för mig själv, får tid att ladda energi och göra mig klar för en dag med mycket att göra.
 
 
          
 
 
Idag vaknade vi vid sex här hemma och tog allt i relativt lugnt tempo. Vi myste alla tre tillsammans innan maken blev skickad till Norge. Jag och Mailo gjorde även vi oss klara och gick till Folktandvården. Han hade sitt första besök där i dag och det såg riktigt bra ut sa tandhygienisten. Dessutom var han jätteduktig och gjorde det han blev tillsagd.
Han är nu lämnad på dagis och jag har kommit hem, fortsatt med tvätt och har nu sjunkit ner i soffan.
Tänkte ta och dricka en kopp kaffe och avnjuta ett avsnitt av min serie. Underbart!
Sedan kan jag lugnt fortsätta med tvätt, städning och packning. Även jag ska till Norge imorgon och då är det skönt att få allt klart inför avfärd.