En favorit hemma

 
Så här älskar jag att gå runt hemma - ett lite längre linne, ett par leggings och gärna en kofta/hoodie som värmer.
 
Vad är er favoritklädsel hemma?
 
          
 

Lekfull Lördag

 
 
          
                             En typisk halvklar mobilbild, men jag måste ändå bjuda på min lilla gladfis!
 
 
Här har lördagen startat i ganska lugnt tempo. Vi har i stort sett bara lekt! När jag är hemma från Norge och det är helg, så försöker jag vara 100 procent närvarande. Prioriterar lek och bus med vår lilla skrutt. Måste självklart hinna med det vardagliga som blir över, men tycker det är viktigt att han får ha roligt. Ibland känns det som om jag bara säger "Nej", "Nej", "Nej".  Mailo har redan anammat mig när jag säger "Aja baja". Direkt tar han fram fingret och gör likadant. Inombords skrattar jag ljuvt, men får försöka att inte visa det, då brister hela poängen. Därför tycker jag det är viktigt att vi leker en hel del också.
 
Idag har vi bland annat hoppat i sängen. När vi byter lakan i sängen, om Mailo är hemma, så ingår det att man får studsa lite i sängen. Tror jag uppskattar det lika mycket som honom. Han gungar och vill bara ha mer.
 
Nu har han somnat och jag passar på att sjunka ner i soffan en stund, Får se om det blir träning senare. Känner lite i halsen, en killande känsla, som brukar infinna sig när man är på väg att bli förkyld. Med tanke på att Mailo är det och har haft feber både igår kväll och dag, så kanske det är bra att skippa passet idag och köra på imorgon.
 
Vad ska ni hitta på idag?
 
Kram

          
 
          

När vardagen kommer ikapp..

 
God Morgon!
 
Känns som om det att det var evigheter sedan jag tittade in. Antar att det bara är mycket på både jobb och hemmafront. Det märks inte bara på mitt tålamod, utan även inombords och på kroppen.
 
Jag avskyr när det är så här. Jobbet fungerar att ha mycket att göra på, då jag har full fokus när jag är där och då det inte gör något att jobba över. Dock när jag kommer hem kan jag känna mig så slut och att få en hektisk vardag att fungera i tillägg ibland är inte en dans på rosor. Jag är inte ensam om att ha barn och jag har dessutom bara ett, men att kämpa för att få ihop tiden, få dålig sömn nu när lilleman blivit förkyld och samtidigt veta att jag ständigt måste försöka komma ikapp och förbereda allt innan jag ska iväg igen, är rätt frustrerande ibland. Många gånger känns det inte som jag gör annat än att städa, tvätta, laga mat, förbereda mat/kläder till Mailo, packa, jobba. Det går, men det är jobbigt när den inre stressen kväver och jag vet att jag aldrig har tid att lägga mig mitt på dagen, för då hinner jag inte med allt annat. Det är väl det som är nackdelen med att inte komma hem från jobbet varje dag. I tillägg känner man sig då som världens sämsta mamma och fru.
 
Jag tror visserligen bara att det är tröttheten som får mig att känna så här för tillfället. Det kommer gå över när vi får lite mer hela nätter här hemma igen. Dock gör det mig ledsen när jag börjar få stressutslag av detta som kliar. De kommer när de är för mycket och nu var det bra länge sedan. I tillägg att huden inte mår bra och att min kropp skulle behöva svarvas till ett bättre välmående, men det kommer. Allt som behövs är bara lite tid antar jag!
 
Nog om det! Snart ska jag fortsätta plocka här hemma. Idag är det storstädning och tvätt som står på schemat! Har redan rensat i skåpen i köket lite, tagit en sväng i ena badrummet och ska nu fortsätta! Känner mig lite mer taggad och satsar på träning när allt detta är klart. Ibland behöver man vända på sina rutiner och idag var en sådan dag, då jag önskade mig en lugn start på dagen då både H och Mailo lämnat huset.
Först en kopp kaffe! 
 
Kram så länge!