En överraskande midsommar

 
          

Vi hade verkligen en jättemysig och fin midsommar hemma hos mamma. Planen var att det skulle vara jag, mamma och Mailo, men både min mellansyster och H kom som en positiv överraskning.
 
Morgonen startade tidigt, som många andra den veckan. Vi kom upp och tog en lugn start på dagen. Mamma kom upp vid halv nio och då tog vi oss en skön promenad ute, innan vi gjorde iordning frukost och avnjöt denna. Sedan försökte jag sysselsätta vår lilla skrutt, samtidigt som jag hjälpte mamma lite i köket, när han somnade blev det ännu lättare och jag kunde göra klart det sista av det jag skulle förbereda.
 
Tänkte mg en springtur ut, innan Mailo vaknade och så vi kanske skulle kunna komma iväg på lite midsommarfirande, men tji fick jag, för jobbet ringde. Därför fick vi tyvärr hoppa planerna om att komma iväg och jag var besviken, då jag hade velat det för Mailos skull.
 
Kom ut på en springrunda, då min mamma peppade mig och det var så skönt! Kom hem, duschade och gjorde mig klar och sedan var det Mailos tur. H ringde och berättade att han skulle komma och så även min syster, så vi väntade med att äta och gick ut i det fina vädret på altanen där mamma bjöd chokladdoppade jordgubbar och ett glas mousserande. Mums!
 
          

Världens bästa lilla kille, sprang runt och lekte och var allmänt glad! Vi blåste på grässtrån, så det tjöt. Mailo tyckte verkligen det var jätteroligt.
          
 
          

Både H och syster yster kom och Mailo blev ännu gladare. Det roliga är att trots att det var länge sedan han träffade min syster, så var det som om det var igår. Han var blyg en minut och efter det sprang de och jagade varandra och busade. Han kramade och pussade alla god natt och då satte vi oss till bords och åt. Det var som alltid lika gott!
 
Ett litet urval från all mat..
          

Vi satt och pratade länge och plockade. I säng kom vi inte förrän halv tolv och jag däckade på en gång. Jag visste att en liten skulle vakna om inte allt för många timmar igen. Det blev i alla fall en toppendag/kväll!
 

Besök hos mamma

 
Torsdagen blev precis som onsdagen, en rätt busy dag för mig. Jag tvättade, fixade en del, städade och packade inför att jag och Mailo skulle åka iväg till mamma. Direkt när han var hämtad från dagis, fortsatte vi vidare till mamma. Vi kom fram mitt när regnet var som värst. En liten stund senare blev det plötsligt uppehåll.
 
Mailo hade turen att få bada jacuzzi hos mormor. Hur överlycklig som helst! Där fick han plaska på bäst han ville och vattnet stänkte på mig och över stora delar av badrummet.
 
          
 
 
Mailo gjordes klar för sängen och jag och mamma avnjöt en underbart god middag som hon tillagat. Tror det var en citon- och chilimarinerad kalkonbröstfilé med en ljummen färskpotatissallad och mumsiga såser. Helt otroligt gott! Min mamma kan laga mat om någon!

          

          
 
Vi pratade länge över den goda middagen, plockade undan, pratade lite mer och sedan var det dags för mig att krypa till kojs. Lika bra det, då en liten gillar att vakna tidigt nu för tiden igen.